4.4 – om efterhandskonstruerade nosar. [del 2]

3.4 - om påskafton i solig trädgård.
4.4 - om efterhandskonstruerade nosar. [del 1]

Vår påsk har gått i sittningarnas tecken. Utöver vinprovningen på skärtorsdan hade vi till exempel till långfredagen bjudit hem två jobbkompisar med tillhörande sambosar på påskbuffé. Det var väldans trevligt men jisses va lugnt ungdomar ölar nu för tiden!? På min tid dracks det betydligt mer. Och gicks inte och las så himskens tidigt heller ;p

påskafton, dvs igår, var tjifens syrra och pojkvän (hennes alltså, inte manlige tjifens…) på fikbesök. Med sig hade de till Maalis stora förtjusning bland annat en burk såpbubblor! – vi hade tills dess ett betydligt ohalkigare matbord… men det är nu också betydligt renare 😀

Om ett par timmar, dvs påskdagskväll, kommer mina gamla girliesar och män (deras alltså, inte mina…) på middag! Påskbuffén får stå tillbaka till förmån för färdigköpt. Två envisa smörgåstårtor hoppade ner i Mattias kundvagn och han hade inte hjärta att köra bort dom…

Tjenixen!

3.4 - om påskafton i solig trädgård.
4.4 - om efterhandskonstruerade nosar. [del 1]
4 comments Lägg till din
  1. OJOJOJ vad ni har haft mycket för er hela påsken. Härligt!
    hoppas och håller tummarna för att din önskan går i uppfylelse.
    kram

    1. jupp! det har varit en hektisk påsk faktiskt! fast å andra sidan har vi varit lediga hela tiden också. det har väl typ aldrig inträffat i vårt gemensamma liv tidigare!?

      dundertack för tumhåll!! ju fler ju troligare gissar jag optimistiskt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *