7 comments Lägg till din
 1. ps. Med tanke på stundande säsong får den nya tumlaren förhoppningsvis inledningsvis samsas med torkstrecken utomhus men i höst lär den få jobba järnet. Jag har aldrig nånsin ägt en sån här maskin, det känns som lyx att slippa tvättberg i källaren. För det är naturligtvis slut på dom nu…?! Ehum.

 2. Neeej söta du. Måste svara direkt. Hinner inte läsa din blogg nu. Vi har inte gift oss alls. Inga planer på det just nu. Tycker det är knäppt att vi måste skriva massa miljoner papper för att vi just inte är gifta 🙂
  Kram

 3. Grattis, det kommer att bli din bäste vän… näst bäste… EN av dina bästa vänner, dock: viss disciplin krävs annars har du berget kvar!

 4. Söta du! Om du följt bloggen o så, så har jag skrivit att vi har skrivit testamenten, samboavtal och hela köret veckan innan vi förlovade oss – så juridiskt sett är vi ”gifta” för nu har vi alla papper som finns klara 🙂

  1. Jo jag minns att du faktiskt tagit upp saken! Fast girlie, det går inte att testamentera så att det blir lika som ett äktenskap. Och trots att det är trist att planera för sånt: detsamma gäller vid en eventuell separation. Men skitsamma! Ni har bra koll, det är det viktiga!

   1. Vi har testamenterat så som vi vill att det ska gå till om vi nu går o dör (vilket vi inte vill såklart :)) och det är mer eller mindre lika med hur det hade varit om vi varit gifta 🙂 Så dte går visst.
    Hoppas helgen är bra för dig gumman. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *