10.5 – om tillbaka till stenåldern, eller nu blir jag (nog) lite mindre social.

9.5 - om sista söndagssimmet.
Dagsens tips: håll koll på dina ungar!

Strax åker iPhone till doktorn och jag slungas ljusår tillbaka i tiden. Förpassad till gamle SonyEricsson W810 lär det varken mobilbloggas (eller mailas eller facebookas) så särdeles direkt. Jag liksom bara förutspår :)

Nå,

  Fördelar: telefonen blir förhoppningsvis lagad och jag behöver under tiden aldrig en endaste gång tänka ”shit, var är mobilladdaren?

  Nackdelar: allt annat

Jooo. Hushållet är berikat med två datorer… men jag har ju vant mig vid att ha nosarna i fickan! Abstinensen kommer bli stor…

Tjenixen!

9.5 - om sista söndagssimmet.
Dagsens tips: håll koll på dina ungar!
12 comments Lägg till din
 1. Oj! Vad lider Iphonen av för åkomma då? Ja nu när man har touchmobil själv så har jag verkligen märkt att man måste tänka på att ha tillgång till laddare även om jag inte knappat sådär jättemycket ännu.

  Märker att det kommer vara djävligt lätt att hålla sig uppdaterad om t ex Facebook, Twitter mm. om man vill så det blir ju förstås lite omställning om mobilen försvinner som för dig. Hoppas han snart kryar på sig! 🙂

  1. exakt vad som är fel vet jag inte, men han är inte fullt så pigg som jag tycker han ska vara. laggar, kraschar, dör. osv. eftersom jag var två dagar sen på garantitiden (hejja Telia!) är det ju nu upp till mig att bevisa att det rör sig om ett ursprungsfel. får se vad som händer på verkstaden. den är faktiskt felanmäld (både på Telia och via mitt försäkringsbolag) innan garantin gick ut så vi får se hur det går? jag hyser hopp. eller iaf låter jag bli att ta ut nåt i förväg, varken positivt eller negativt.

   nackdelen med den här ständiga åtkomsten är att det nästan blir som ett beroende. på ett vis är det skönt att ”slippa” det nu under några veckor (eller hur lång tid det nu tar).

 2. Haha, det är nästan läskigt hur handikappad man är utan mobil. Jag var utan i nästan tre veckor efter jul för min var med om en olycka och de hade inga lånelurar.. Det var jobbigt!

  1. läskigt är ordet!

   jag har ju min gamla SonyEricsson (en W810) så helt mobillös är jag ju inte. men att försöka surfa på den är ju som att borsta tänderna med en nagelborste…

 3. Haha! Jag är nog den enda i världen som inte vill ha en iphone 😛 Fast mest för jag tycker den är för stor och jag kan inte ha den i en mini-väska/i fickan utan att se ut som en kille typ 😛

  1. storleken, batteritiden och osmidig synkronisering var mina cons innan jag köpte. jag är inte omvänd på dessa punkter (bara en sån sak som SonyEricssons almanacka, den är oslagbar!!), men allt det andra med iPhonen gör att jag kan förlikas. den är en verkligt god kamrat faktiskt. och har skämt bort mig fullständigt när det gäller informationshämtning; allt från enkla vad är klockan till vad är det på TV, när åt Milla senast och vad betyder X (google i fickan liksom).

 4. Min familj säger att iphonen är min andra hälft, vilket jag själv inte kan hålla med om, för så illa kan de ju inte vara 😀 ! Men man blir lätt bortskämd att de är så enkelt att hela tiden kunna vara uppkopplad 😉 krams! ( kul och se dig idag ullis, du såg mycket piggare ut tyckte jag, hoppas nu ditt onda håller sig ifrån din rygg snart )

  1. min familj sa ungefär detsamma tills den hittade Angry Birds och nu tror jag mobilen saknas av fler än mig här hemma ;D

   det var kuligt att träffa dig också en snabbis, o va gullig du är Sofie! ja, jag mår MYCKET bättre! just idag är en crappy skitdag iofs, men jämfört med för några veckor sen är jag ju värsta tonåringen i kroppen nu!

   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *