5 comments Lägg till din
  1. Jodå, det finns faktiskt de som sitter på rätt stol även där, även om de är svåra att hitta bland alla surkärringar. =P

    Kul att du får positiva erfarenheter av den myndigheten. Det är inte en helt vanlig upplevelse. =)

    Kramiz

    1. jag har helt ärligt träffat på ungefär hälften trevliga, hälften surkart. en fjärdedel har varit intresserade av sitt jobb (läs: kompetenta). en (1 st) kvinna fick mig att vilja slänga på luren i örat på henne men min uppfostran hindrade mig. resten jag har kommit i kontakt med har varit som folk är mest tror jag. om än något mindre intresserade av att hjälpa till. vilket alltså inte alls gäller för de där två jag skriver om här uppe alltså!

  2. Typ 19 dagar kvar nu, bara 😀 Fast de här sista veckorna känns ju lika lång som hela graviditeten. haha.
    Svårt att tänka på något annat nu är ”NÄR KOMMER HAAAN UT!”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *