8 comments Lägg till din
  1. där fångade du spiken! ibland är dom så lika att jag hade kunnat ta fel, ibland tror jag knappt dom har samma föräldrar. festligt att det kan skilja så mycket och ändå vara så lika samma?!

 1. så kul att hon äter. o vad duktigt hon äter. 🙂

  Nu har jag på allvar börjat ge Wilma smakportioner. Har gett mat 2 ggr tidigare men med en veckas mellanrum. Nu hela den här veckan har jag gett gröt. Men hennes tunga puttar ut all mat hela tiden. Fast hon gapar efter mer, så hon gillar det ju i alla fall, bara svårt o få tungan att behålla mat i mun.

  Kommer inte ihåg hur fort de lär sig behålla maten i mun. hur lång tid tog det för er?

  1. hon har väl lärt sig av oss 🙂 att äta alltså.

   fast ärligt, grejen är att med EmmaLi som så sällan var glad på annat ställe än i nåns famn som bäbi så fick vi ju jämt passa på att äta medan hon sov. när vi skulle introducera riktig mat för henne fattade hon ingenting lilla stackaren; hon hade ju aldrig sett nån äta. Milla däremot har suttit bredvid och tittat på oss när vi äter sen hon var nyfödd. det borde ju vara en anledning till att det funkar så bra för henne att mumsa? antar jag?

   ett tips jag vet att jag läst för länge sen är att låta skeden stanna kvar i munnen på bäbin en stund efter att maten kommit in. dom är ju vana vid att äta på det viset så det kan kanske underlätta själva sväljningen? Milla fattade faktiskt galoppen nästan direkt och spottar egentligen bara ut när hon är mätt/nöjd så jag har inga direkta råd att ge. men önskar lycka till! – och att ni har bra tvättmaskin 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *