2.5 – om en flytanka på minisim.

jag tävlar om...
Dagsens tips: nästa gång du har en krånglande iPhone...

Med sin pappa i poolen gjorde Maali framsteg på ”nänä”-fronten och även om varken flytkorv eller gubevars rutschkana ens fick nämnas vågade hon lita lite på sin egen flytförmåga och simmade runt på pappans arm med näsan både uppåt å neråt. Hon vände runt (mage till rygg o vice versa) på eget initiativ och jag hoppas en liten seger är vunnen? Men oj vad vi är långt ifrån förra årets hoppa-skutt-från-kanten-och-simma-tillbaka-alldeles-själv…


kiddisarna hjälper fröknarna städa upp leksaker i bassängen!


Koala-Maali Bläckfisk är iofs gosig att ha runt halsen, men vi ser aldrig till henne nån annan gång än under veckans ynka 30 minuter minisimlektion ;\

 • Bäst idag: b’inka ’illa sää’na dääh flytandes på rygg, hand i hand, i ring med alla barnen!
 • Sämst idag: simma själv, fast simfötterna var okej?
 • Mest distraherande: lilla Milla i sin bilstol, djupt koncentrerad på att få in nappen i munnen. Själv. 1 av 3 känns klart godkänt när man är treåenhalv månad bara 🙂 Vaddå, slump? Apselut inte 😀 faktiskt!

Tjenixen!

jag tävlar om...
Dagsens tips: nästa gång du har en krånglande iPhone...
11 comments Lägg till din
 1. ps. fotot ser megacrappy ut… jag försökte hotta upp det i en photoshop-app på iPhonen och trots att det såg riktigt snajsigt ut i mobilen ser det ut som kontrasternas krig här. nå inte mycket jag ids göra åt det nu.

  ps igen. anledningen till att jag håller mig så långt ifrån motiven är att jag inte är osäker på om alla vill ha sig själva och/eller sina barn på webben. håller dom därför lite suddigt kontrastrika – för säkerhets skull 🙂

 2. Vad det låter mysig med bebisim. Kanske är det för sent att börja, trots allt fyller Lilleman 20 till veckan.

  1. hon är helt klart redo, men det stämmer dåligt med bäbisimkursstarterna för oss den här terminen. ska försöka få plats till i höst istället! har tänkt börja simma lite själva faktiskt, men så länge min rygg är så crappy crap ligger vi lågt på den fronten. tyvärr.

   sv: aha. men han kanske bara inte kom på vem du är?

 3. svar:Jag har pratat med mitt försäkringsbolag Folksam, de ersätter visst också, så antagligrn får jag dubbel ersättning eller hm?? Jag skulle fylla i skadeanmälan och skicka kopior på läkarintyg sen får vi se, kanske blir det en liten slant iaf att lägga på resekontot?!

 4. prova att simma i Falkenberg under sommaren så kommer säkert hoppa-själv-maali tillbaka 😉

   1. jupps – kolla in klitterbadet.se så finns öppettider för allmänheten där, söndagar 9-12 brukar det vara i alla fall!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *