24.5 – om hälsa genom vatten.

22.5 - om simsimsim, nänänä...
25.5 - om att vara översäker?

Njä, jag vet att begreppet ”spa” ofta felaktigt hänvisas komma ifrån det latinska uttrycket ”salus per aqua” och att det egentligen kommer från en belgisk stad (väl?) och för oss var det inte heller mer vatten än en alldeles vanlig dusch inblandad. Däremot desto mer Dermanordolja och värmande händer och två grymt slappnade hedbertsar senare möttes vi upp i morronrock i varsin Karlskrona-fotölj. Mer massage åt folket hojtar vi nu och nattar barnen tidigt för att googla spahotell!

Tjenixen!

22.5 - om simsimsim, nänänä...
25.5 - om att vara översäker?
6 comments Lägg till din
 1. SPA? Vem behöver det när det finns het dusch och villiga varma händer och väldoftande massageolja hemma?

  Jag och A brukar ge varandra massage när det behövs eller när lusten faller på. Och sen faller lusten på och det är rätt skönt det, för det kan man inte få på SPA…..eller?

  ;D

  1. det ena behöver ju inte utesluta det andra 🙂 vi är bara så tvungna att ta oss hemifrån för miljöbytets skull. med två små hedbertsar känns egna huset liksom för litet – oavsett om de små är där eller ej…

   🙂

 2. Ska ni på spa? Åh, vi ska också det, fast till hösten (förhoppningsvis). Min sambo fick nämligen en ”upplevelse” i 30-årspresent av sina kompisar, i form av en ”bli Porsche-ägare för en dag”-grej, men har ju underbar nog att byta ut den mot en spa-vistelse för 2 😉
  Så, när Elliot blivit liite större och blir det äntligen en dag av lite egen-lyx för oss. För ja, det BEHÖVS 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *