31.5 – om att vänta på hantverkare.

30.5 - om ESC från Oslo i korthet.
1.6 - om Ship to Gaza.

Millarummets målare skulle komma v22 och det är ju nu det. Han har ännu inte synts till men enligt telefonuppgift från i eftermiddags ska han dyka upp ”på onsdag”. Om nu detta är en onsdag i denna veckan som avses förtäljes icke. Vi får väl se! [här en skojig insändare i ämnet förresten…]

Under tiden har jag idag haft första klara-mig-alldeles-själv-med-alla-barnen-dan på lääänge (jaja, ”alla” som i två, det är la försvarligt att en diskbråcksdrabbad rygg med tillhörande ischiasben anser fler barn än noll vara värstaste utmaning!) och det gick över förväntan. Imorron tänkte jag och Maali åka å simma medan svärmor leker med Milla. Fast det beror på vädret iofs. En solig junidag spenderas kanske hellre utomhus, på en lekplats? Kanske nån som är sugen på att hänkas?

Tjenixen!

30.5 - om ESC från Oslo i korthet.
1.6 - om Ship to Gaza.
2 comments Lägg till din
  1. suuck.. hade skrivit en lång kommentar men hade råkat glömma epost i rutan över. så allt försvann sen.. suck suck suck.
    nåja. kortfattat: han dyker säkert upp på onsdag, och då blir det säkert jättefint!

    1. oj! jag visste inte att den var så känslig att den raderade allt skriv bara för att t ex eposten fattas? tyvärr ligger det över mitt huvud att veta hur jag ska fixa en sån där irriterande grej, annars hade jag ”lagat” genast!

      nå. jodå. han kommer säkert… men nääär!! jagade honom idag igen och nu låter det ”på måndag”. nåja. långt värre problem finns än att få vänta på en målare som inte kommer när han lovat. även i mitt liv faktiskt… men tack för omtanke! och jag suckar med dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *