6.5 – om tidstjyveri.

5.5 - om fyrahundraåfemti plus från Gekås!
7.5 - om Millas första simhallsbesök (och ett rekordförsök i parenteser).

Jippifackingkajjej [osv], aj fiil sååå mycket bättre!!! Från att ha snittat 9,5 på den tiogradiga smärtskalan har jag nu sänkt medianvärdet till en stark sjua! Och då pratar jag både pillrat och opillrat tillstånd! Denna brutala förbättring noterar jag dels på normala tillfriskningsförloppskontot, men jag tror också att akupunkturen gjort riktigt bra nytta. Kul att ett för mig i stort sett oprövat kort visat sig så framgångsrikt!

Nå. Alla vakna och onda nätter har medfört att nyligen nedladdade Facebook-appen gått varm i mobilen… Jag har länge stått emot detta sociala media till förmån för allt annat i mitt liv som tar tid, men nu har ergo et ego trillat i träsket [vänligen ursäkta, och rätta gärna, min lekmannalatin!]. Jag, som lyckligt harvade runt på Lunarstorm i början av millenniet, vet hur tidskräfvande dessa vänskapscommunitys kan bli. Roligt är att hålla sig underrättad och kommunikativ med vänner jorden runt – alla farmbyar och horoskop håller jag mig däremot borta från! – fast egentligen tycker jag ju det är (ännu) roligare att nosa (här). Men med lite tur och skicklighet behöver det kanske inte handla om utesluta, utan integrera?

Idag – eller om det var igår, kan inte riktigt bestämma mig – inleddes förresten operation minska Millas mumsning on me. Flaskor går varma några gånger per dag och jag inbillar mig att det är av godo att hon slurpar samma mängd fast på kortare tid. Godo för mig alltså eftersom jag slipper sitta/ligga/stå stilla lika länge. Helt har jag inte för avsikt att lägga av som matkälla – riktigt än. Men tålamodet är väl typ bara ytterligare en crappy stockning från det beslutet…

Tjenixen!

5.5 - om fyrahundraåfemti plus från Gekås!
7.5 - om Millas första simhallsbesök (och ett rekordförsök i parenteser).
7 comments Lägg till din
  1. Ack detta Lunarstorm – gav mig en gång i tiden möjligheten tills dagens äkta make 🙂

    1. nu ringer en klocka långt borta. känner igen, du måste ha berättat förr! festligt att Mötesplatsens föregångare gjorde sån nytta för många 🙂 jag vet nämligen fler som träffades ”på Lunar”!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *