11 comments Lägg till din
  1. eller hur! tänk alla upptäckter av vardaglighetens trivialiteter. fast det är klart. trivialt för oss, en daglig kamp för största andelen av jordens befolkning…

 1. vad gulligt 🙂 Ludwig är knappt intresserad av mat, men vi försöker.. hmm svårt det där.

  Koftjackan kommer från metoo
  ha en topppen dag!

  1. Milla hinner säkert bli ointresserad också vad det lider. men skojigt iaf att hon inte var lika nänänä som Maali var i början. fast vi gjorde kanske fel med henne… eller så är det bara enklare när man vet hur man ska göra. Ludwig är väl smart? han blir ju mätt på det han får och behöver inte hålla på med sånt där kladd 😀

 2. Åh vad spännande!! kan knappt fatta att våra små blivit så stora att man faktiskt kan testa med smakisar. dock kommer jag nog vänta ett tag till, vet inte varför men det känns lite läskigt och främmande på nåt vis. och det ger på nåt sätt en lite löjlig ego-boost att tänka att all föda till lillen kommer från MIG 😉 höhö.

  1. vi var väldans sugna på att sätta igång den här gången. dels för att jag ju troligen inte kommer amma så länge till, och dels för att hon verkat så nyfiken när hon suttit med vid matbordet när vi andra äter. hon är ju görintresserad av allt Maali gör, så vi har ju en fördel där!

   din boost är förresten inte alls löjligt tycker jag! sådetså.

 3. Visst är det härligt med första smakportioner! Åh vilken aha-upplevelse det var för Lucas, han var helt galen! :))) Milla är ju så söt och vad stor hon har blivit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *