9.5 – om sista söndagssimmet.

9.5 - om bildbevis 🙂
10.5 - om tillbaka till stenåldern, eller nu blir jag (nog) lite mindre social.

Millabäbin å jag fick sovmorgon. Jag vaknade till när minisimmarpappan stack in nosen i sovrummet precis innan de åkte o sen somnade jag om. När solstrålarna kom hemskuttande två timmar senare hade bäbin och jag typ precis gått upp 🙂

Dom berättade att dagsens övningar (bl a skutta i från kanten o simma tillbaka själv, hålla i kanten o sparka med fötterna i magläge, ligga på rygg i ring o sjunga blinka lilla stjärna samt t o m ofavoriten hänga på läskig flytkorv gått helt okej. Att Maali fick möjlighet att komma i den tomma bassängen lite innan lektionen började (Tias var smart å bad om tillåtelse) var nog en bidragande faktor till detta. Och kanske vårt simhallsbesök i förrgår?

En liten dimma har annars tyvärr sänkt sig över simmandet för vår del. De tre återstående tillfällena kommer att flyttas från söndag till lördag, en dag Mattias jobbar. Själv är jag som läget är idag inte tillräckligt ryggfrisk för att fixa simma med Maali ensam, men kanske hinner det ändra sig på en vecka? Annars blir det till att ragga poolare till Maali. Barnvakt till Milla behöver jag ju i vilket fall. Eller tvärtom.

9.5 - om bildbevis 🙂
10.5 - om tillbaka till stenåldern, eller nu blir jag (nog) lite mindre social.
7 comments Lägg till din
 1. badmössa på = dispens för hårtvätt 😀

  klart ni ska fixa någon! nu har det ju släppt! (annars bra ursäkt för simmarpappa att ta lite föräldrarledigt!)

  1. nja. släppt och släppt 😀 vi är väl ungefär ett år tillbaka i tiden eller så… 🙁

   ska se vad vi kan göra åt simsaken iaf. vill ju inte missa sista gångerna förståss!

   1. vänta du bara 😉 men hett tips är alltid att simma minst 2ggr i veckan när de hamnar i den där fasen 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *