Dagsens tips: lita på din smakkänsla.

17.5 - om vart pengarna kan ta vägen.
18.5 - bildbevis, igen 🙂

Att det började så lysande med Millas smakportionsätande satte både Mattias och mig på förvånade rumpor. Det anades framgång durch curiosity och när vi då redan andra dan stötte på patrull tolkade jag görsnabbt det hela som att Milla Vanilla helt enkelt har livligare smak än för potatis och palsternacka. Iaf i fryst form. Så. Idag gjordes snabbt test: egna skeden med en liten liten slurk naturellyoghurt stacks under nosen på bäbin och jajjemensan! Hon gapade lika perfekt som lilla fågelungen! Genast plockades för ändamålet inhandlad Semper med morots- och potatissmak fram och hade hon fått välja hade hon säkert mumsat halva burken…

Skadad av viljan att dokumentera plockades kamera efter kamera fram och jag skojar inte, jag tror Murphy gömde sig bakom gardinen: den första tog slut på batteri direkt, den andra gick sönder (?) precis när jag filmat klart och den tredje lyckades jag schabbla med inställningarna på så fotona blev alldeles för mörka. Men jag ska göra ett försök imorron iaf. Att visa. Så ni tror mig!

Tjenixen!

17.5 - om vart pengarna kan ta vägen.
18.5 - bildbevis, igen 🙂
6 comments Lägg till din
  1. Jag längttar lite efter när vi ska introducera smakportioner för Leia =P

    Handtagen är fräscha, men vi gillar inte dom =P Känns inte som ”oss”. Men vi behöver inte stressa med att byta dom iaf =)

    1. smidigheten med en liten bäbi försvinner ju så sakteligen när den börjar äta riktig mat. men, det är det värt för dom kan ju inte äta flytande käk resten av barndomen liksom 🙂

      ang handtagen så förstår jag vad du menar. jag gillar dom för att de passat finfint hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *