5 comments Lägg till din
 1. Hmmm, det låter som ett gott tips. Undrar varför jag får en känsla av att det ligger egen erfarenhet bakom detta goda råd.

 2. Aj aj, det lät ju som en sån där sak som man tyvärr gör ibland men som känns obegriplig i efterhand.

  Har läst ikapp lite här jag också eftersom jag varit ute på vift som du vet. Hoppas din rygg snart blir bättre, det låter ju inte trevligt alls så jag lider med dig. Jag ska läsa lite om dina tips om McKenzie-övningar också för det verkar ju vara nåt med ischiasnerver som strular för mig.

  Ni fortsätter köra på hårt med badhuset ser jag och vi måste verkligen återuppta vårt badande med stackars Max som ju älskar att bada! Nu ska jag återgå till jobbet men ha det så bra!!

  1. särskilt obegriplig i precis samma sekund som fingret lämnat logitechs högerknapp. nu blev det ingen jätteskada skedd den här gången som tur var. jag har gjort recoverys flera gånger den sista tiden och tänkte fel, trodde inte jag hunnit ändra så mycket sen i torsdags och glömde alla sms (inte jätteviktigt), sparade webadresser (lite mer viktigt), ringda telefonnummer (förhållandevis viktigt) och noterade anteckningar (ganska väldigt viktigt). nå. jag får gå på minnet istället. och i det notera, ”säkerhetskopiera? jupp! ålväjs!”

   då blidde det Barcelona då iaf förstår jag? har spanat hos dig men det har inte varit några uppdateringar det senaste. hann ni se nån Zlatan (var det när han fick spela sista fem minuterna?)? blir väldigt nyfiken och ska gifetvis snoka om du delat med dig på bloggen!

   ang ischiasen så tänkte jag på den direkt när du beskrev ditt problem. det är inte bra när du har känningar av den ända ner i foten, men eftersom du går hos sjukgymnaster litar jag på att dom har koll på dig! lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *