19.6 – om att säga ja.

18.6 - om att fokusera på rätt saker.
20.6 - om en blöt helg.

Undrar hur pirriga Daniel och Victoria är idag? Utöver 1200 gäster i kyrkan och dryga 500 gäster på festen väntar polisen en kvarts miljon längs kortegevägen, och jag såg en siffra på förväntade 220 miljoner TV-tittare. Det är liksom inte 125 gäster i Nösslinge kyrka… som när Tias och jag giftes för nästan sju år sen! Så här såg vi ut då! —->

Personligen är jag mest nyfiken på brudklänning och bukett, och när barnen tillåter ska jag följa både bröllop och fest och fotboll på TV eller i mobil. Ikväll är vi bjudna på Lollesfest. Får se om det finns plats för bröllpstittning där?

Jag önskar alla en kungligt vacker kärleksdag!

18.6 - om att fokusera på rätt saker.
20.6 - om en blöt helg.
7 comments Lägg till din
  1. Sv. Ullis lilla, nu var det inte frågan om svensk adel inte! Nog trodde jag att en så insatt kvinna som du skulle känna igen Riksdagens Förste Talman!!! 😉

    1. men åååh… det kan ju hända att jag stinker nu för jag satt å glodde mig blå på hennes man och undrade vad han var för en filur… snacka om att ha snöat in i könsträsket 🙁 men du. helt ärligt är jag inte säker på att jag känt igen henne ändå. jag är sjukt bortkollrad i samtidsrelaterade allmänbildningen just nu. *skäms*

  2. Vet inte om han tillhör svensk adel direkt, däremot i varje fall tidigare, höjdarna inom svensk näringsliv¨dvs lokala nissar i vår ´närmiljö. Per Westerberg är son till mannen som startade Ceve i NYköping.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *