20.6 – om en blöt helg.

19.6 - om att säga ja.
21.6 - om hur jag nästan mötte Lassie.

Nä. Det är inte alkohol jag relaterar till utan ögon. Igår bölade jag naturligtvis ett oräkneligt antal gånger (mest åt att Daniel var så rörd i kyrkan) och imorse rann tårarna igen när jag lyssnade på knugens, Daniels och Olle Westlings tal i mobilen. När jag nu efter lunch zappar mellan kanalerna i halvtid Slovakien-Paraguay [ein, zwei – krossa Paraguay!! sitter benfast i minnet från tunnelbaneresan mellan Wittenbergplatz och Olympiastadion i Berlin 2006, vagnen gungade så jag trodde den skulle spåra ur! sicket tryck och vicken stämning!] och hamnar framför nån märklig dokumentär om en sönderbränd liten tjej. Too much för mig tjöt jag och zappade bort.

Vissa dagar känner jag mig som blödigast i världen. Och jag har nu inga som helst hormoner att skylla på? Blä är det. Och märkligt.

Tjenixen!

19.6 - om att säga ja.
21.6 - om hur jag nästan mötte Lassie.
23 comments Lägg till din
 1. Här är en till som lät tårarna rinna… fast jag började direkt när jag henne som brud, så strålande och fylld av tillförsikt, lycka och framtidstro… måtte livet gå varligt fram med det unga paret.

  Ni är jättefina också på pussbilden!

  1. jag lyckades hålla mig just tills jag såg hur rödögd lycklige Daniel var. det var så roligt att få se känslor på killen jag aldrig sett le med öppen mun! fast, till både hans och mitt försvar så har jag inte hållit mig särdeles uppdaterad iofs 😉

 2. Sa till mig själv att jag inte skulle titta på bröllopet för jag tycker det har varit lite för mycket uppståndelse om det. Det enda jag ville se var hennes klänning 🙂 Men gissa vem som satt där kl 15.30 och sen satt klistrad framför tv:n och kollade på hela bröllopet, grät en liten skvätt när jag såg Daniel va så rörd som han var och grät lite när jag hörde Agnes och Björn. Ha ha ha…ja ja…det var väl trevligt 🙂 Och vackert och alldeles alldeles underbart 🙂 Jag älskar bröllop! Krams på dig!

  1. åh nä jag ville verkligen titta! älskar såna här stora fester med vackra kläder och lyckliga människor!! och jag grät både mindre och mer än jag trodde också 🙂 på andra ställen än jag beräknat vill säga.

   hörs och ses imorron hoppas jag!
   krams!

 3. jag är också en riktigt blödig typ.. haha!

  sv: jomen de var absolut värda allt pillgöra! supergoda blev de! men köp hellre lite toppiga jordgubbar istället för runda, då går det ju mycket fortare eftersom man ju KAN hålla i dem! 🙂 sen är det bara att lägga dem på en bricka, in i kylen, och så stelnar chokladen! du får testa någon gång innan namnfesten, och se om det är värt det! 😉

 4. Trevligt att du kika förbi 😛 Tacktack, hoppas du också får en trevlig midsommar! tack! Hon är fin och go ! ser att du också har en liten! 🙂 mycket söt! 🙂

     1. hehe ingen ålder att hålla hemlig ju 😉

      Ja du min dammsugare brann precis vid fläkten. Senaste att jag bara stod och kollade på det också. blev nog lite planlös där 😛

      1. häh! jag är nog ibland lite för ohemlig av mig 🙂

       en av mina girliesar blev mamma vid ungefär samma ålder som du (hon var 17). våra döttrar är jämngamla, och det är rätt coolt att följa varandras föräldraskap. på vissa punkter skiljer det ju sig inte ett dugg, i vissa andra är vi otroligt långt ifrån varann förståss!

       ja huvva med dammsugaren. jag hade en liknande ööh-jag-blir-paralyserad-upplevelse jag poppade popcorn på en spis en gång och oljan läckte över och började brinna. stod där och stirrade typ och en tjej skuttade runt mig och la ett lock på. jag var helt handlingsförlamad…?! blir nästan extra läskigt då?

 5. Inga tårar föll hos mig men har sett lite i efterhand och tycker att talen från Daniel och Olle W var bra. Inte lätt att ställa sig upp så där inför många miljoner tittare.

  1. att Daniel skulle klara sig fint hade jag nog räknat med, men hans pappa imponerade på mig. dessutom bar han upp sin frack otroligt bra! han är nog ingen vanlig Svensson när allt kommer omkring den där Westling… eller så är han en naturbegåvning bara 🙂 en grej jag säkert inte var ensam om att reagera på var brudgumsmammans oerhört trista klänning. säkerligen dyr och vackert tyg och välskräddad… men… Birgitta Dahl ligger i lä liksom… ett grått skynke är liksom inte min idé på en galastass!? och kanske en blomma eller ett smycke i håret inte varit helt galet heller? hon kändes helt enkelt föör enkel. tyvärr. däremot var hon lycklig och stolt och bara det gjorde henne vacker ändå!

 6. haha..man blir blödigare överhuvudtaget efter man fått barn sägs det ju.. 😉
  Bölar själv till massa saker fortfarande…
  Fast jag skyller på amnings-hormoner 😉 hehe
  DAniels tal o att han var rörd i kyrkan vart jag också tårögd av…

  1. det måste vara föräldraskapets fel! jag var töntig och bölig förr också men de senaste åren har det eskalerat till nästan fåniga proportioner… ;p

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *