21.6 – om hur jag nästan mötte Lassie.

20.6 - om en blöt helg.
Dagsens tips: spola snålt, men skippa snålspolande prylar.

Kanske såg du dom fyra springande säkerhetsvakterna bredvid kaleschen med Daniel och Victoria i förrgår? En av dom kunde varit ekiperad från makens butik! Ett telefonsamtal från Oscar Jacobson för ett tag sen eftersökte ett exemplar av en specifik kavaj [som skulle användas vid prinsessbröllopet]. Okej då. Den kanske inte var till just en av de springande nissarna, det vet vi ju inte. Men å andra sidan fanns inte önskade kavajen på Lolles heller så what difference does a wild guess make? 🙂

20.6 - om en blöt helg.
Dagsens tips: spola snålt, men skippa snålspolande prylar.
17 comments Lägg till din
 1. sv: vi har flyttat i februari, men det var bara 100 meter så det är inte anledningen till byte av dagis. Det här dagiset ligger närmare oss därför som vi byter… tidigare gick hon på ett dagis några kilometer bort, o jag som inte åker bil (roger har bilen till jobbet) måste åka buss, eller gå i 30 minuter..o bussarna går så sällan därifrån. 2 ggr i timmen. skulle haft 2 minuter på mig o lämna bägge barnen när jag väl börjar jobba sen igen..för o hinna med bussen, annars får man vänta i 30 min på nästa.

  Det här nya dagiset, ligger 7-8 minuters promenad bort, o bussen till jobbet går precis utanför..o den går varje kvart. Mycket bättre…därför som vi bytte. 🙂

  Och Wilma kan sitta jättebra. Hon har verkligen blivit duktig. På 2-3 veckor har hon blivit jättestabil så nu kan hon sitta i all evighet känns det som 😀

 2. Tack för din fina kommentar på min blogg. Just nu är det inte mkt som ”hjälper” men jag blir ändå glad att så många hittar till mig. Allt för att sprida min sons minne vidare…Hoppas ni får en fin sommar också, jag ska försöka ha det så bra det går, för Leos skull….

  Kramar…

 3. Fred perry ska jag spana in, tack för tips 🙂 M har fortfarande inte köpts sig en väska så jag måste nog lägga in en växel om han ska komma till skott 😉 han brukar vara rätt seg med sådant nämligen, ÄVEN med sådant att faktiskt behöver… och själv är jag så bra på att samla på mig saker fort istället 🙂

  kram kram!

 4. he he, det roliga är ju att Jacobson kavajen funnits men att varbergarna (läs:vabejana) och våra turister shoppar snabbare än SÄPO! ;D

 5. vad trevligt att du hittade till mig. Roligt att du heter ”Ulrikas nosar” jag vet inte hur det kom upp men jag och mannen kallar varandra nosen. haha.. Jag har nog bestämt mig nu för att skita helt i napp. Hon verkar klarar sig Ok ändå.. so far.. får väll se hur det blir längre fram. Ha en toppen dag,. kram

  1. vi kallar periodvis allt för ”nos” hos oss så att min blogg skulle vara en nos var liksom självklart 🙂 häftigt att vi är fler med skojiga språkvanor!
   å, tack detsamma!

 6. Hej, tack för din kommentar 🙂
  Ja det går mkt lättare när han gillar att bada 🙂
  Hoppas du fortsätter läsa.
  Må så gott, Veronica

 7. Haha, jag skrattade så jag grät åt säpo 😉

  Jo hon är faktiskt riktigt duktig på att äta nu, väldigt skönt och nu har vi till och med börjat ge samma mat som vi äter, men utan salt, tomater och allt det där.
  Kram

  1. jag undrar om det kanske var hon som fick springa och hålla i sin kavaj hela rundan (7 km väl?) som inte fick en i rätt storlek? 🙂 kul att kunna roa ;D

   Milla äter för fulla muggar men har inte riktigt kommit på att tugga än, men vi jobbar på det och har nu övergått till burkmat för äldre barn – en utmaning i vissa fall kan jag lova! fortfarande är vi för lata att mixa egna maten, men så när hon blivit bara några månader äldre kommer hon också få mumsa hedbertskäk. kommer dock inte ge upp konserverade maten helt; på sommaren är den oslagbar under en varm barnvagn på stranden!

   testade med hård haklapp idag och det funkade fint. iaf efter en kort inkörsperiod… 😉

 8. jag tänkte att stackars män (och kvinna!!) som ska springa hela den där vägen i skottsäkra västar och säkert en och annan pickadoll under kavaljen.. måste ha varit rejält med kondis i de kropparna 😀

  och nu känner jag någon som nästan mötte Lassie, – det du!

  1. först tänkte jag detsamma och sen undrade jag varför de inte fick varsin häst att springa på eller åtminstone en cykel eller ett par inlines men å andra sidan kändes det mer amerikansk president på det här viset 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *