7 comments Lägg till din
  1. jo det var skillnad på humör vill jag säga…gött att den lilla (nya) pekmobilen är tillbaka i din vård 😉

    1. eller hur! men mig ”lurar” man inte! däremot är jag såklart lika glad – oavsett orsak – mobilproblemet är ju löst 🙂

  2. Grattis till ny mobil 😉

    Nej, just den klänningen är från H&M, men hon har några kläder från Vitage-collection 🙂
    Jo, Leia får nu somna själv. ELler ja, jag vet ju att hon är trött när hon varit vaken i sådär 6 timmar i sträck, ätit, fått pyamas osv och sedan somnar mer eller mindre på mig… Sen att hon vaknar så fort jag lägger henne och vägrar soman igen…. Det har vi nu börjat vänta ut. Efter ca 15 min somnar hon. Hon ska bara prata lite med sig sig själv (och stella som ligger i vår säng bredvid hennes). Hihi!
    Hoppas allt är bra med dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *