7.6 – om pain(ter) in da house.

6.6 - om en nationaldag i västra Sverige.
8.6 - om hantverkslycka.

Så dök han äntligen och faktiskt lite oväntat upp: den efterlängtade målaren! I dubbel dos till på köpet, fast det var nog bara idag? Det kräfvas kanske mer underarbete än de trott… vilket inte är detsamma som vad vi trott, men äh, ni vet… 😉

Hantverkarna var förresten inte ensamma uppdykare idag. En hel hög massa ont har varit mitt ovanliga sällskap denna måndag. Ett rejält bakslag på smärtfronten och extra oturligt eftersom Maalis förskola var stängd. Regn whole lot of regn på det och njä, inte min bästa dag i juni so far. Tur att imorron är en annan dag.

Tjenixen!

6.6 - om en nationaldag i västra Sverige.
8.6 - om hantverkslycka.
10 comments Lägg till din
  1. sv:Haha ja vad har du lovat nu då. Men du kan andas ut för jag kommer nämligen inte till Varberg i sommar. Ska bara ta det lugnt i stugan på gotland. Hoppas du mår bättre!? KRAM

  2. Hoppas verkligen du får en bättre dag idag vännen! Jag passar på att njuta av min sista dag med egentid idag. Sen har jag båda barnen hemma på heltid fram tills den 23 augusti!!

    Massor av kramar till dig!

    1. ojojoj å här ojar jag mig efter en dag… hela sommaren? men så mycket roligt ni kommer ha, det handlar ju bara om att hitta rutiner och sånt som funkar. lycka till!!

  3. Trist att smärtan kom tillbaka. =( Hoppas du får en bättre dag idag och att målarna gör ett snabbt men grundligt jobb. =)

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *