8.6 – om hantverkslycka.

7.6 - om pain(ter) in da house.
9.6 - om den däringa ofrånkomliga oron.

Först händer ingenting och sen plötsligt allt på en gång. Millas rum är äntligen påbörjat (det stinks däruppifrån, de hade tejpat dörr och nyckehål inatt: det var nåt med grundmålning?), imorse ringde trädgårdsfirman som ska rensa våra buskar och häromdan snokade byggmästaren förbi för att skåda omfattning av bl a takbytararbete. På torsdag kommer både markismätare* och badrumshantverkare för rekning. Kan det vara så att vår få-tag-på-en-hantverkare-tur har vänt?

Maali ska leka med (och sova hos) Mattias föräldrar efter dagis i eftermiddag, tacksamt mottogs förfrågan. Jag har som ett led i ta-det-lugnt-skrämmer-smärtan-sin-kos spenderat förmiddagen framför TV:n – och kvickt konstaterat att det inte hänt mycket under min tre månaders långa bortavaro? DooL och Emmerdale är sig likt!

Tjenixen!

* Millas rum är snart husets enda markislösa

7.6 - om pain(ter) in da house.
9.6 - om den däringa ofrånkomliga oron.
6 comments Lägg till din
    1. va gullig du är! känner mig också väldans hoppfull just nu – bättra att inte ta ut eventuell (hantverks)olycka i förväg liksom 😉

      det känns som mååånga år tills de kommer börja skolan… men… tiden går nog fort?!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *