11.7 – om de gula kortens match.

10.7 - om VM på altanen.
12.7 - om Millas första officiella bäbisim!

Grattis Spanien! Till en kvart in i matchen höll jag Nederländerna som vinnare, de var turneringens dittills enda obesegrade lag (jo, Nya Zeeland också), men nånstans bland alla dobbar först – bröstsparken en avgörande faktor – bytte jag lag. Domarn fick dela ut mångdubbelt fler ostskivor än vad som går åt under en normal vilken-som-helst europeisk ligaomgång. Imponerande att han höll ordning på matchen, den kunde urartat fullständigt, men engelsmannen behöll lugnet och rätt kort i fickan. Bravo!

Blatter är läskig. Känns helt okej att rättstavningsprogrammet i mobilen vill ändra till Bister…

Avslutande fireworks var imponerande. Men doftar lite illa i det så fattiga Sydafrika. Dessutom måste det väl vara ödets nyck att gamla kolonialmakten spelar final i en av världens fattigaste förorter. Fast politik har väl hållits ifrån detta VM? Förutom Jimmy Jump då. Skumnisse med rekord?

Tjenixen!

10.7 - om VM på altanen.
12.7 - om Millas första officiella bäbisim!
2 comments Lägg till din

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *