2.7 – om att inte äta frysta räkor.

1.7 - om att dricka gratis.
3.7 - om en stukad arm?

Gårdagsens sommarinvigning blev som förväntat ;p Ett inofficiellt test vårt sällskap gav sig på var att se om de av oss (t ex jag) som undvek de i mina ögon för mjuka ”gamla” räkorna skulle må bättre idag. Testresultatet blev la såattsäga inte till min fördel. Heliga ko. Å såå mycket drack jag ju inte? En ganska dålig show av Charlotte Perrelli avslutade partajet för vår del och sen var jag seriös GPS för taxin hem. Både chauffören och barnvakten skrattade åt oss. Det är väl godkänt betyg för en bra kväll?

Makens mångsiffriga krognota [behöver inte skämmas för gratisdrickat liksom :)] passerades idag av mig i dubbeldos genom kort stadsvandring och två butiker. Skor (inte rea) och Maali-/Millakläder (rea) för alldeles för stora slantar följde med hem. Min första gång bakisshoppning. Och sista tror jag.

Slutligen lite fotboll: grattis Uruguay. Fast jag höll på Ghana. För turneringens skull. Men en spännande straffomgång var det. Och. Dagens fetaste tistel till kameraproducenten som närbildar förkrossad sorg hos tjugoettårige straffmissaren (minns inte hans namn). Fy.

Nu. SOVA!
Tjenixen!

1.7 - om att dricka gratis.
3.7 - om en stukad arm?
4 comments Lägg till din
  1. tycker jag med. jag tittade faktiskt bort, hans sorg blir inte mindre av att kamerafolket jagade honom (två olika kameror, fy skäms på bildproducenten)..

 1. Jag äter aldrig räkor och blir bakis var femte år, ungefär. Är det kanske ett tecken på att räkor är att låtas bli? 😉

  Bakisshopping låter inget vidare. *ryser*
  Kram

  1. jupp. räkor är inge bra. iaf inte frysta och mjuka 🙂 fast i mitt fall kan jag alltså inte skylla min dåliga fredag på räkor. om det inte var den enda som jag fick skalad och serverad direkt under näsan? jaa! DENs fel måste det ju vara?!!

   nä. det finns klart trevligare vis att handla på. dyrt blev det också. men fint! alltid nåt.

   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *