22.7 – om en tropisk natt!?

Dagsens tips: oplanerat solskydd.
Dagsens tips: lura andra att du är snygg!

Visserligen är jag inte helt säker, men jag tror inte termometern under gårnatten gick under tjugo grader?

Kvickt ihopsamlat och nästan spontant hamnade jag med fem andra kvinns (föräldragruppsmammorna från graviditeten med EmmaLi) och några klirrande flaskor vid havet efter läggdags för barnen och där satt vi på filtarna bland sommarlovslediga ölburkstonåringar och skrattade i högan sky, mumsandes ditlevererad pizza och pratade kärlek och härlig sommarnatt. Solen försvann under klipporna men värmen förblev. När jag lämnade fina sällskapet vid elva hade daggen sänkt sig över gräset i trädgårdarna jag på cykel passerade på väg hem och ljumma vindar smekte mitt hår. 20,6 visade mobilens väder-app och jag tror den tog till i underkant?

Såna här kvällar och nätter känns mitt land (och min västsvenska stad) som allra vackrast på jorden. Sommarsemester utomlands? Jo, det har sin charm (framför allt att komma bort från alla ”måsten” hemma) men jisses vad jag älskar Varberg! Mera! Ge mig!!

Tjenixen!

Dagsens tips: oplanerat solskydd.
Dagsens tips: lura andra att du är snygg!
9 comments Lägg till din
 1. Har haft funderingar på att åka till Varbergs-trakten på semester nån gång. Nu har vi ju utforskat Östergötland så vi får fortsätta vidare i Sverige nästa sommar!

  Trevligt att träffas så där. I vår föräldrargrupp var vi inte i närheten av att ha kontakt med någon varken jag eller Tina så roligt för er att ni verkar ha vart ett bra gäng då.

  1. ååh! komma hit? klart ni ska!

   det lustiga är att det är just föräldragruppen (och inte mammaditot) vi synkade så bra med, dvs den som skapas på MVC och där man lär sig föda barn. typ. hela gänget (förutom ett par som inte hängde med från början) behöll kontakten och en av tjejerna där har kommit att bli en av mina goaste vänner, å en annan jobbar med min man i hans butik 🙂 snacka om bra nätverkande!?

   nu med Milla har jag hamnat i en riktigt kul mammagrupp, och även om jag inte blivit lika tajt med dom (som med mina andra mammor) så har vi väldans skojigt ihop! ”problemet” är att jag inte är ensam med Milla nu på sommaren så jag kan inte hänga med på lika mycket som jag faktiskt skulle vilja 🙁

   men ni har andra föräldrar/kiddisar att hänga med om jag förstått det rätt? då har ni ju ”behovet” fyllt!

 2. sv: jasså tycker du de? jag tycker dom är rätt så söta 🙂 haha

  jo de brukar bli att man inte kan kommentera vissa inlägg..

 3. Gud vad härligt det där lät! Min mammagrupp hemma i Umeå är saknad. Det är sex helt underbara kvinnor, mammor och vänner och jag är så glad att jag träffade dem. De gör verkligen skillnad att ha bra folk runt om kring sig när man går hemma hela dagarna.

  SV:
  Ska bli spännande att se om er lilljänta tar till samma metod som systra eller kryper då 🙂

  Kram

  1. visst är det lyckligt att få turen att fösas ihop med mänskor man trivs med? tacktacktack ödet! – eller vems förskyllan det nu är?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *