24.7 – om en möhippa.

Dagsens tips: lura andra att du är snygg!
25.7 - om jo kän stäj andär maj ambärälla...

Så var det dags att hippa blivande fru Torbjörn Svahn! Nästgrannen och jag bjöd in oss själva; det brukar bli en så in i hoppsan mycket trevligare bröllopsfest efter sånt här förberedande bus :) Vi kände i stort sett bara varann, men det gjorde ingenting för det är [som förhoppat och -väntat!] ett mycket gosigt gäng tjejer Togges flicka samlat på sig.

Inledande kidnappning i hemmet. Skrajset förväntansfull mö fick sedan frukost vid havet, blåsa glas i hamnen (ruskigt snigga, hon var väldans duktig!), lunch vid fästningen, spela brännboll med trasig boll (tur det fanns en i reserv!), mys i kallbadhuset, poängpromenad och middag med fniss samt (gissar jag, vi hade kastat in handduken då) partaj på nåt av stans uteplejs! Hon såg hela dagen lycklig och lättad ut, inte en endaste förnedringspryl, och vi ser nu fram emot bröllopet om tre veckor!

Tjenixen!

ps. nuförtiden verkar det vara mer eller mindre vanligast att skippa taskiga hippan/sexan? jag är förstås nyfiken på andras erfarenheter och tankar kring detta: hur tycker du man ”ska” göra?

Dagsens tips: lura andra att du är snygg!
25.7 - om jo kän stäj andär maj ambärälla...
13 comments Lägg till din
 1. Jag ser ingen mening med att förnedra någon inför det som ska vara en otroligt bra sak i livet. Jag tycker ni gjorde det bra. Man ska minnas hippan/sexan med glädje, inte ångest. =)
  Kram

  1. just den här möhippan va ju inte jag med och planerade nånting på, men jag hörde mig för innan så det inte skulle finnas några (eller iaf inga allvarliga) pinsamma element. tycker nämligen som du och ser ingen som helst glädje i att medverka i (i mina ögon) fåniga göra-bort-aktiviteter. fast dom är kanske helt utdöda nu? du vet, sälja kondomer/massage/tigga pengar? lite utklädsel/make up/frisyr och slöja/tiara är vad jag klarar av! typ 😀

 2. Om det är vänner (vågar inte skriva väninnor för alla arga feminister) som ordnar hippan, och inte fiender (ah, könlöst ord!) borde man väl kunna RÄKNA med att det blir roligt minne att spara, i stället för ett att förtränga?
  Roligt att det var trevligt!

  1. njo det kan man ju tycka. men isf måste vi ju utgå från att det finns tjejer som gillar att klä ut sig i bunny-kostym 😀

   görtrevligt! bådar gott inför bröllopet.

 3. En bra möhippa är en dag/kväll då man har himla trevligt och kul ihop! Gärna lite utklädsel så att det syns att det är en hippa och vem som är bride-to-be, men inga offentliga pinsamheter!

  En kul kidnappning, bra överaskning, en aktivitet för bruden, en för alla tillsammans, lagom med alkohol och kontinuerligt med mat. God middag och massa snack på kvällen.

  Vi hade sexparty en gång. (väldigt roligt) Det som shoppades kom i svarta diskreta påsar. Under talet till bruden på bröllopskvällen överlämnades ett paket till bruden i en diskret svart plastpåse… Naturligtvis innehöll den ingen sexleksak, men hennes min innan hon förstog det var obetalbar!

  1. trycker på gillaknappen. vi tycker exakt lika samma, hade kunnat skriva exakt så!

   åååh! hoppas ni fick minen på film? eller iaf på stillbild? 😀

 4. jag har aldrig förstått hela konceptet med att ha kul på någon annans bekostnad, varför liksom? En kul dag med kompisarna på en budget som alla kan klara av och en chans att lära känna lite fler inför bröllopet tycker jag att en hippa/sexa ska vara 🙂

 5. Håller på och planerar en kompis svensexa men jag är rätt nöjd att jag har kunnat styra över planerna från att ”nu djävlar ska han få och så vidare” till en mer lagomt elak svensexa där vi helt enkelt ska försöka ha en trevlig dag ihop. Lite Pole dance ska vår polare dock få prova men det står han nog ut med 🙂

  1. men vem vill ”ge” sånt där? egentligen? är det kanske bara en taskig och rätt fånig fas som alla planeringar måste genomgå men som sen (numera turligt) oftast försvinner i sanden innan det färdiga schemat står klart?
   tur att du står på dig iaf! hejja!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *