9 comments Lägg till din
  1. Det är en tillfällig höst bara. Den riktiga kommer inte förrän om några månader. Jag tror benhårt på att det är så och som du vet kan tro förflytta berg. =D

  2. Här kommer ett annat ”berg”! Det bara MÅSTE, för jag har inte haft tid att somras så mycket än!

  3. Sommaren får inte vara sluuuuuuuut jag har inte hunnit med hälften av allt jag ville göra i sommar!!

    Sv. Jo jag vet! Helt galet! Huset är ett litet skjul med kallvatten och utedass som låg ensamt på en kulle vid havet på 60-talet. Sedan dess har ena miljonvillan efter den andra belamrat berget och nu står de en hel hög och omringar det där lilla lilla huset. Ena intressenten efter den andre hör av sig och vill ge miljoner för tomten. Men familjen säger näpp! De vet att en utsikt som den där aldrig kan sättas pris på. Så de behåller o de gör de rätt i…

  4. Sommaren ska komma tillbaka på tisdag enligt aftonblaskan. Som jag för en gångs skull väljer att tro på.

    Jag har ju semester nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *