30.7 – om Milla och Maali i samma rum o (ytterligare) en regnig semesterdag.

29.7 - om en tidig födelsedagslunch.
31.7 - om en hedbertsk födelsedag.

I väntan på att Millas rum ska få golv tog tålamodet slut: i natt fick hon sova med sin syster istället för med oss. Maalis ”gamla” Stokke passade henne perfekt och hon sov mycket bättre i den än i sin lilla korg hos Mattias och mig.

Det är inte utan att jag undrar om det västkustska och horisontella spöregnet ska hålla i sig. Imorron Mattias födelsedag; det blir till att trängas med familjegästerna i köket verkar det som…! Men. Vad värre är; nästa söndag har vi namnkalas för Milla. Det blir trångt på gränsen till ohållbart att husera trädgårdsminglet inomhus?! Plan B? Nä. Finns ingen. Iofs är väl risken att lågtrycket håller sig kvar i över en vecka ganska liten. Lägre odds då för att det hinner dyka upp ett nytt!?


utsikt från sovrumsfönstret…

Fortfarande saknas gåvor tills imorron. Tur att jag är ute i så god tid. Och har så bra idéer. Suck.

Tjenixen!

29.7 - om en tidig födelsedagslunch.
31.7 - om en hedbertsk födelsedag.
8 comments Lägg till din
 1. men vilken tur att det gick så bra att sova i storasysters rum…
  uscha här vräker regnet också ner. hoppas verkligen detta trista höstväder går över snabbt!

  Kraam

  1. supertur! vi var ju lite oroliga att hon (Milla) skulle väcka Maali med sitt grymtande (hon vaknar några gånger på natten och gosar omkring men har liksom inget behov av att vi rör henne, hon somnar om av sig själv – det är bara det att hon väcker oss!) men det verkar ha gått hur bra som helst! vi var inne varsinn gång och pluppade napp men det var allt. perfa fisk!

  1. va gullig du är!! nää, det är gamla trotjänaren EOS. fast jag har mest publicerat skabbiga iPhone-foton ett tag nu iofs så då behövs det ju inte så mycket till kamera för att den ska verka ny och/eller bra 😀

 2. Det gick ju fint igår bara liiite trångt en liiiten stund! Tack för god mat och dryck och tack och lov för sovmorgon när aftonen blev senare än tänkt!

  I mitten på denna veckan kommer högtrycket från Spanien, perfekt till mingelkalaset om en vecka!

  1. tack själv, det var otroligt trevligt igår; lugnt men livat! å sicken tur att gamla jobbkompisar spridit ut sig och numera även sitter bakom taxiratten 😀

   högtryck är perfa fisk! kan du lova det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *