5.7 – om valen Valborg.

4.7 - om den fjärde juli.
6.7 - om en enveten sommarförkylning.

Med stor tillförsikt ser jag årets valrörelse an. Jag försöker hänga med i både gammelmedia å nyare (sociala) medier och tror – faktiskt – att vi kommer få en riktigt intressant och ovanlig (fokus på rätt saker) valupptaktande sommar och höst.

Just nu t ex den lille göteborgaren på SVT från Almedalen: Debatt är som förr i tiden!

4.7 - om den fjärde juli.
6.7 - om en enveten sommarförkylning.
12 comments Lägg till din
 1. Hej gumman.
  Jag ska hälsa svärmor det 🙂
  Jag lyssnade på Nyhtesmorgon i morse om Almedalen. Tänk om man hade tid att sätta sig in i partierna i år 😛 Hihi!
  Vad säger Milla om Bumbostolen?
  Kram

 2. Jag ska gå massor i almendalen, åker ner till ön i morgonkv igen sen blir det till att lyssna på vad de går på val med för ideér. Jag är inte hundra på vad jag ska rösta i år faktiskt..

 3. svar på din kommentar på Najalla.se från mig till dig:

  Latmasken?!Ja bloggar ju för fullt nu! =) Värre med Najalla!!

 4. Uj, uj, uj här orkar jag knappt följa all mediabevakning men anar att det kan bli ett intressant val i höst och till dess har jag nog läst på lite bättre:) Brukar ”jobba” som bäst när jag får en spark där bak:)
  Sommarkram Milla

  1. jag kan sparka lite försiktigt om du vill? fast en sån här grej måste nog komma av eget initiativ tror jag, är inte säker på att stryk skulle hjälpa… ;p men du har ju några månader på dig!

   tjo!

  1. bara du röstar så spelar det ju ingen roll när du bestämmer dig! jag brukar inte heller till fullo bestämma förrän när jag väl står med kuvertet i näven. fast jag brukar inte ångra mig heller iofs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *