7.7 – om att bli så onödigt lessen.

7.7 - om bra medusin.
9.7 - om en "försvunnen" målarfaktura.

Vid vissa tidpunkter känns det som att korthuset rasar redan på första våningen. Och trots att det tagit lång tid att bygga den där jefla våningen så går det löjligt fort för den att falla. Jag tar åt mig och blir asalessen. Det lastas saker på mina redan tyngda axlar och när jag protesterar är förståelsen noll hos den som lastar.

Det är sällan jag är såhär kryptisk i mina nosar men vissa saker ”måste” hållas ”hemliga”. Varför jag ändå skriver om det. Äh. Behovet att rensa systemet? Alla ni som bloggar vet jag menar, ni övriga; pliis hävv mörsi!

Tjenixen!

7.7 - om bra medusin.
9.7 - om en "försvunnen" målarfaktura.
16 comments Lägg till din
 1. jag lyssnar gärna (med både öron och ögon) om du behöver häva ur dig, jo nåv where to fajnd me…

 2. Ibland önskar jag att jag vågade skriva rakt ur hjärtat på min blogg, men jag har upptäckt att det är så många körkompisar, grannar och arbetskamrater som läser och jag vill inte ha några som helst spekulationer om mitt liv bakom den glättiga fasaden, så jag håller mig till ytan. Fast… just nu är det så lugnt på alla fronter att jag aldrig varit med om dess like.

  Nånstans måste det ut!

  1. dagbok funkar ju, men på ett vis är det liksom gött att få ”snacka skit” utan att nån vet vem man snackar om!?
   lugn före storm? eller nä, lugn följer lugn heter det ju 😀

 3. Oavsett om du berättar eller inte finns mina tankar hos dig och jag hoppas allt ordnar sig till det bästa. Kram

 4. Visst kan det vara så:) ”Korthus” har en tendens att rasa snabbare än de byggs upp;)
  I mitt fall har det hänt Väldigt många ggr och till slut tog det stopp. Var rädd om dig. Kramar Milla

 5. Kram på dig ullisen och hoppas att tyngden på dina axlar snart lättar. Efter regn kommer solsken och tvärtom. Kram i massor

 6. hoppas det ordnar sig vad det nu än är. det är rätt lätt att bli missförstådd ibland när man ”öppnar sitt hjärta” på bloggen men det är ju tur at välja vad man vill skriva o inte 🙂 krams!

 7. Sv: tack för din förståelse 🙂 Och tack för de uppmuntrande orden 🙂

  Så här kommer en styrkekram tillbaka! Du verkar behöva en rejäl. Hoppas det känns bättre snart och att din förkylning ger med sig…

  KRAMAR!!!!

 8. ~Sol~, Milla, Maddah, Selma, Erika, Karin, Anna, Olivia och Sofie:
  stora pussar till er för att ni är såna gosnosar!!

  1. va gullig du är! jo, det känns bättre nu. just det där få-ur-sig hjälper ibland faktiskt mer än jag kan tro… det, och gulliga omtankar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *