7.7 – om bra medusin.

Dagsens tips: lär av dem som kan.
7.7 - om att bli så onödigt lessen.

Cocillana är änårmosly good stuff!

Somnar direkt efter kvällsmat före åtta, väcks av Tias o Milla som kom å la sig halv ett, kan knappt svälja ynff och hostar ajaj och attack. Traskar genom kolmörkt hus i morronrock och rotar ur medusinskåp fram gamla miraklet. Dosering? Ehum, en hutt? Redan i trappan upp till sovrummet har blädrickat fått fäste. Sicka grejer!?

Jag gillar verksamma funkande ämnen (som är vaddå?)! Önskar jag hade nossprej av samma kaliber…

Go’natt!

Dagsens tips: lär av dem som kan.
7.7 - om att bli så onödigt lessen.
10 comments Lägg till din
  1. har läst på nu och ser att den innehåller morfin. det fixar jag i vanliga fall inte? t ex höll jag på att dö av oxycontin:en som inte tog bort smärtan men gav värsta jäkla fyllekänslan. för att inte prata om baksmälla. usch. men den här fixar jag. kanske för att jag tog den precis innan jag gick och la mig. hann aldrig känna efter liksom. däremot har jag känt mig lite lurig idag, nu förstår jag varför!

 1. Leian mår bättre nu. Men har fortfarande lite ont i magen då o då 🙁 Det är riktigt jobbigt att se. Var iväg på akuten idag igen. Kan va typ lite kolik som inte yttrar sig i skrik utan i kräk. Bebisar kan visst kräkas av precis alla anledningar har jag lärt mig de sista dagarna.
  Puss o kram

  Ps. Cocilana hjälper knappt mig när jag har riktig jävlig hosta 😛

  1. jag har bara tagit den en gång förrut (när jag var gravid och desperat efter sömn) men den har funkat perfekt. kanske är olika typer av hosta?

   såå skönt att läsa att Leia mår bättre. usch så läskigt det lät…

   massa massa krams!!

 2. Cocilana har aldrig gjort något för mig men i nödlägen har jag tagit en rejäl hutt. Någon påverkan har jag heller inte märkt av. Hoppas du blir av med hostan, du har väl fortsatt ont i ryggen väl?

  1. har som sagt bara testat twice. hostmedel alltså. huttar har jag testat. aldrig som medicin, men som trivselhöjare. funkar varje gång!

 3. me lööööv cociliana, har en liiiiten skvätt kvar i kylen och den vaktar jag med näbbar och klor …. morfin, det är fina grejor det 😉

  1. men jag avskyr ju morfin och fixar typ inte alls så jag förstår inte att jag klarar den här medicinen? visste ju inte om att den var morfinbaserad så nu har vi säkert jinxat allt och jag kommer inte kunna ta den mer 🙁

 4. Jag har två flaskor på lut… på apoteket tyckte damen att jag skulle ta ut båda innan tiden för receptet gick ut! Men – jag får välja när jag hostar: hosta eller skita. För med Cocillana är det goodbye till bajs i flera dar. (Usch, nu blir det visst lite väl intimt…)

  Sen jag började med andningsövningar mot min astma, blev jag av med ständig nästäppa och täta bihåleinflammationer… det var en BIVERKAN av andningen! (Mycket välkommen biverkan för en som sprayat i många år.) Dessutom har jag mycket kortare och lindrigare hosta när jag blir förkyld. SÅ enkelt, och så lite omtalat! Se http://www.lotorpsmetoden.se om du är nyfiken. Det kostar att få massagen, men själva andningsövningarna hemma är helt gratis:)

  1. det här var väldans intressant! som profylaxpositiv är just andning verkligen en av mina favoritkoppar te 🙂 men, nu har jag snokat lite på metoden men lyckas inte hitta några andningsövningar? måste man kanske vara ”redan kund” för att få ta del av dessa? attans rabarber isf.

   ps. det där med biverkningar är en sak att ta i beaktande naturligtvis, och vägas för och emot verkan. i mitt fall har jag inte märkt av några problem neråt. men två kvällars användning kanske inte riktigt gills?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *