Dagsens tips: lär av dem som kan.

6.7 - om en enveten sommarförkylning.
7.7 - om bra medusin.

I flera veckor (månader, typ hela sommaren) har jag sett hur grannen flitigt utetorkat tvätt. Vareviga dag. Idag tänkte jag härmas. Tidigt ur sängen väckt av barn och snor hängde jeansen på strecket redan klockan halv tio. Gissa då hur missnöjd jag blir för en kvart sen, när det börjar regna… Nä. Nu är det slut på huslighet på eget initiativ. Jag borde anat oråd och förstått. Nästa gång tvättstreckas det inga kalsipper utan att det också fladdrar hos grannen! Sådetså.

6.7 - om en enveten sommarförkylning.
7.7 - om bra medusin.
9 comments Lägg till din
 1. nu är det sol så det torkar säkert om(!) du inte plockat in det igen min händiga lilla nos?

  1. klart jag plockade in illa kvickt. vilket var totalt nödvändigt såklart eftersom det var en snabb skur och sen solvind igen. äsch. det är ingen idé att jag försöker. du är tjif över tvätthögen 😀

 2. Åh, tvätt-tork utomhus är helt underbart, sparar ju energi och luktar såå gott efteråt 🙂 (tyvärr funkar det ju inte så bra nu när man bor i lägenhet…)

  Usch ja, dagar då allt känns nattsvart vill man ju helst slippa. Är ju lite lurigt det där med nedsatt sköldkörtel-funktion, så fort man har för låga värden blir liksom hela tillvaron seg och deppig. Men jag kämpar på, och livet känns ändå mycket mycket ljusare nu än för ett par år sen! (av en massa anledningar)
  kramar

  1. luktar gott är det bästaste! särskilt lakan…! älskar! å ja, miljömedvetet är det ju också! till råga på allt.

 3. Haha, du får ha span på grannens tvättstreck helt enkelt 🙂

  Hmm, de kallade tilltaget Dalavals om jag inte skrev det i inlägget, väldigt kul, i alla fall för oss som tittade på 😉
  kram

 4. jag är duktig på att framkalla regn, det är bara att hänga ut tvätt 😀 Så jag investerade i en sån där ställning på ben och lurade regngudarna, för när det regnar så vips åker hela ställningen in i uterummet istället och ”plutta er” *räcker ut tungan* säger jag åt regnet 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *