14.8 – om varför man bara gifter sig en gång…! ;)

13.8 - om Milla i nytt rum och Maali utan napp?
Dagsens tips: bli bjuden till/gå på bröllop!

En av mina skojiga läsare (löv jo, DD) undrade om inte hon kunde bli bjuden på vårt nästa bröllop, när vi gifter oss igen alltså. Hmm. Jovisst. Det lär ju hända! Att det var maken som tipsade mig om detta säger mig att vårt gamla skämt, ”nästa gång i Vegas” fortfarande lever :D

Ja just det ja. I eftermiddag ska vi på bröllop! Ser fram emot en strålande vigsel och en hejdundrande fest:

Lycka till,
Torbjörn och Maria!!

Tjenixen!


statusuppdatering:
Klockan kvart i elva igår kväll blev det tyst från Maalis rum… å imorse vaknade Morkullegatans stoltaste napplösa! Milla har däremot haft sin värsta natt sen spädistiden… vaknat, otröstbar, av rädsla lät det som? Oavsett orsak (tandont? ensam? nytt rum?) gjorde hon två föräldrar en dos oroliga inför kvällens barnvakt, dvs hennes första bortasovning… 🙁

13.8 - om Milla i nytt rum och Maali utan napp?
Dagsens tips: bli bjuden till/gå på bröllop!
13 comments Lägg till din
 1. Jag vill också gifta mig igen! Fast med samma man såklart 🙂 Spånar lite löst på ett ”riktigt” bröllop när vi firar 10 år, eftersom vi gjorde det i hemlighet den här gången. Inget fel med att förnya sina löften, eller hur?

  Hoppas barnvaktandet går bra i natt!

  1. ni hade ett i mina ögon drömbröllop!! fast det är klart, festen är ruskigt skojig den också 😀 pratade faktiskt om det på bröllopsfesten igår; det var en tjej som gift sig borgerligt för två år sen som ”ångrade” sig och ville ha ett traditionellt bröllop – också. då var vi några stycken som tipsade om att man ju faktiskt kan typ förnya sina löften, och ha en ”riktig” fest då?

   enligt barnvakterna själva hade det gått över förväntan igår, men… tja, de kanske inte är helt sanningsenliga? 😉

 2. Jag tycker det är en bra idé att ”förnya” löftena så till vida att man lite då och då har en hejdundrande, lite cermoniell fest för att fira att man har varandra. Lite som en bröllopsfest, men nu med temat att man fortfarande står ut med varandra. 😉

  Kul att det ändå gick så pass bra med att ge bort napparna. Håller tummarna för att mini-tjejen sover bra hos barnvakten i natt.
  Kram, Kram

  1. haha! det var en bra grej som jag kanske lånar: en vi-har-stått-ut-fest!

   tack för tyck och hållna tummar. tror att de gjorde susen 🙂

   krams!

 3. Heja allihopa! Så stora de är nu. Våra små :-). De största små :-D. Ses på måndag, sååå kul. Kram

  1. dom är ju inte längre små!!! för oss har ju napparna sen länge varit den sista utposten från bäbi… nu har vi inga bäbirester kvar på våra tjejer juh! undrar med lite fasa hur det kommer kännas efter första egna cykelturen, första kompissovningen borta, första skoldagen, osv… mjau!!!

   jupps! imorron. ehum, vägvisning? kan jag få åka efter er kanske 😉

   krams!

  1. det var flera år sen vårt senaste bröllop så jag hade glömt hur jäkla roligt det är!
   och tack för grattisar! hon är väldans stolt själv (precis som Elliot!) och verkar faktiskt inte sakna dem alls? märkligt… det är nog mest jag som saknar… själva grejen att min dotter blivit ”stor” liksom ;D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *