17.8 – om fjärde gången gillt?

Dagsens tips: Annas profylax.
18.8 - om åldersnojor.

Fjärde kvällen napplös och efter de föregående tre kvällarnas, för oss somnar-direkt-o-trassellöst-vana, ganska besvärliga läggningarna gick det ikväll på en kvart från ”go’natt” till ”snark”. Är faran över nu, å vi är back to normal?

Första dagisdan efter sommarlov idag också. Kul! försäkrade Maali när vi gick till stora lekplatsen efteråt. Väl där upptäcktes fadäsen KAFFET KVAR HEMMA… men dittjatade Melkermamman tog det med ro och förlät mig (hoppas jag). Iaf stannade hon kvar som verkligt trevligt och peppigt sällskap 🙂 Aj lajk!

Tjenixen!

Dagsens tips: Annas profylax.
18.8 - om åldersnojor.
5 comments Lägg till din
    1. hoppas verkligen det är ”över” nu, och att hon har kommit på att hon faktiskt kan slappnas i sängen utan napparna! nå. ikväll får vi veta…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *