29.8 – om min lilla farmor.

28.8 - om hedbertar på mage och i debatt.
30.8 - om en liten stad i världen.

För fem år sen satt hela familjen samlad runt min lilla farmors säng när hon, på sin åttioåttonde födelsedag, i sitt eget hem, med några sista djupa andetag, lämnade oss. Den djupa sorgen och saknaden blir naturligtvis lättare att bära när avskedet blir så lugnt sansat och kärleksfullt. Jag sakar dig fortfarande lilla Inga, men… du är hos din syster och jag är övertygad om att du har det mycket bra. Pling plong, älskade lilla du!

28.8 - om hedbertar på mage och i debatt.
30.8 - om en liten stad i världen.
7 comments Lägg till din
 1. Jag saknar min farmor varje dag. Hon gick bort i cancer jan för 7 år sen. Herregud va tiden går…. Hon var 68. Alldeles för tidigt. :/ Önskar hon fick träffa Martin och Leia. 🙁

  Haha. Rabiat-motstånd? =P Vi är bara inte kristna 😉
  Kram på dig

  1. På tok för tidigt. Förstår att du saknar henne, och jag beklagar den på alla vis hemska förlusten.
   Kram!

   (ang religion så tycker jag nog allt det är lite over the top att tvätta barnet där en präst har rört henne! därav mitt ordval; inte meningen att retas!)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *