30.8 – om en liten stad i världen.

29.8 - om min lilla farmor.
31.8 - om matning av änder, och en Maali!

Vinnarmailet från Tradera kom från en tjej som frågade om jag ville slippa porto och komma å hämta grejerna, vi bodde tydligen i samma stad nämligen! Det hade jag missat! När vi pratat lite på telefon och det visar sig att hennes tvååetthalvtåriga dotter heter Emma-Li, och kallar sig Milla, då blev det nästan lite läskigt…! It’s a small world. Och slumpartad!

Tjenixen!

29.8 - om min lilla farmor.
31.8 - om matning av änder, och en Maali!
6 comments Lägg till din
 1. Två Emma-Li i samma (relativt) lilla stad? Och hon kallas för Milla? Ummmm… Ja, det blev nästan lite läskigt. Men samtidigt lite roligt. Kan hon ha sett er födelseannons strax innan hon själv skulle föda och gillat namnet? Eller är er Maali yngre? Hur som helst så gillar jag slumpen. Gör livet intressant. 🙂

  1. visst är det festligt! jag är inte sån att jag tycker mig ”äga” ett namn, så trots att vi var först (min Maali är fyra månader äldre) så känns det bara kul att det finns flera! dom kommer ju inte hamna i samma årskurs, och stavningen är inte identisk (vi har ju skippat bindestrecket). jag gissar det kan vara skönt att inte vara helt ensam om ett såpass ovanligt namn kanske? eller så blir det tvärtom. vet vet, vem vet 🙂

   att den här andra tjejen kallar sig själv Milla är ju höjden av märklighet! men, slumpen och ödet kanske arbetar på samma kontor?

   å jupps. jag håller med! intressant, och spännande!
   krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *