7.8 – om roddare.

6.8 - om ny Millaaktivering och kasst ljud från DN-galan.
8.8 - om en riktigt blöt namngifningsfest!

Turligt dök ett litet gäng starka män, en gravid kvinna samt två rastlöst nyfikna och hjälpsamma grannar upp som tältresarhjälp igår eftermiddag, så nu står det där och väntar på morrondagens namnfestsgäster – vårt 50 kvadrats cirkustält!

Halvvägs till färdiga (hur kan så lite ta så lång tid!?) rullar vi nu i säng… å håller tummar för att inget katastrofalt ska inträffa innan Milla är officiellt namnad (typ som att bortkollrade eos-laddaren vägrar låta sig hittas…).

Tjenixen!

6.8 - om ny Millaaktivering och kasst ljud från DN-galan.
8.8 - om en riktigt blöt namngifningsfest!
6 comments Lägg till din
    1. nääää.. det regnade katter och hundar nästan hela tiden… turligt var det inte isbitskallt (läs: vindigt), men nog var det jämrans trist att vi lyckats pricka in en av de senaste veckans verkligt sämsta dagar…!

  1. Ser med spänning fram emot bilder från kalaset! Hoppas ni hade bättre väder här är det gråa moln som parkerat i markhöjd som vi hade hela dagen idag.

    1. det blidde faktiskt inte så väldans många bilder från egna fotoapparater men fadder-Linda lånade ut sin EOS till min ena bästis så vi ska nog få ihop till ett album minsann! och säkert ett och annat bevis här i nosarna också 🙂 men du, de markhöga gråmolnen var du inte ensam om. de bodde här under i stort sett hela dagen också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *