Dagsens tips: Annas profylax.

16.8 - om att åka till Danmark.
17.8 - om fjärde gången gillt?

Jag minns inte om jag redan berättat att vi fick möjlighet att gå en kvick omfödarföräldrakurs på MVC i höstas? Denna var grundad på teknikerna från Annas profylax och hujedamej va bra det var!! Av en händelse hade min ena bästis en film med helt samma grej, en knapp halvtimmes övningar, som jag senare fick låna.

Kanske är det lättare att ta till sig en sån här grej för oss som redan gjort det en gång? Hursomhaver känner jag mig totalt frälst på idén och kan inte låta bli att tipsa. Ojoj, det är ruskigt bra grejer det här!ps. Det här inlägget har legat på lut ett bra tag för av nån anledning blev det inte publicerat när jag först skrev det? Å när jag nyss kollade datum å klockslag för när detta ursprungsnosande nu var trillar en pollett – 20100115, kl 02:22. Alltså. Millas förlossning startade ju med att vattnet gick, mitt i natten, den femtonde januari! Inte så konstigt att planerade publiceringen försvann i yran!

16.8 - om att åka till Danmark.
17.8 - om fjärde gången gillt?
4 comments Lägg till din
  1. ..och den boken med tillhörande DVD har jag just nu till salu på Blocken (eller via min blogg) om nån är intresserad av att köpa den! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *