Dagsens tips: bli bjuden till/gå på bröllop!

14.8 - om varför man bara gifter sig en gång...! 😉
15.8 - om en liten sjumånading och hennes syster.

Eftersom det var så länge sen vi var på bröllopsfest senast hade jag hunnit glömma hur jämrans skoj det är! Och hur ont i fötterna man får… Idag är vi lite kolasega, men glada; man blir ju det av ett sånt gläjdens kalas! Så kom igen nu ogifta vänner, vi blir gärna trötta och lyckliga!

Strax kommer våra små barn hem, då ska vi pussa dem trötta och sen ska vi fika och leka hela eftermiddagen… – en av bieffekterna av en trevlig kväll 🙂

Tjenixen!

14.8 - om varför man bara gifter sig en gång...! 😉
15.8 - om en liten sjumånading och hennes syster.
13 comments Lägg till din
 1. Bröllopsgående har gått i vågor. Först en mängd bröllop när vi var unga, och sen många år senare kom en till våg, när syskonbarn har gift sig. Det är ju hur kul som helst.

  Jag har varit kolaseg och dagen efter idag fast jag bara låg och njöt i solen i båten i går… hur kan man bli trött av att vila så intensivt? Men jag piggnar nog till snart, ska ner på Tapasrestaurangen och äta och dricka gott med en god vän.

 2. håller helt med!! Galet skralt med bröllop i vår bekantskapskrets ..förlovar sig men gifter sig aldrig… blev de avskräckta av vårt måntro?

 3. Jag ska på bröllop om någon helg men vet inte om jag orkar gå efter vår svensexa i helgen 🙂 Så där har ni en inbjudan över…

  Visst är det härligt med dagen efter nu för tiden? De små liven visar med all rätt ingen sympati för oss slitna föräldrar 🙂

  1. hähä! skicka den fort då! å kan jag ha samma klänning tro? ;D

   nädå. ni kommer få det underbart trevligt! det är jag säker på! och Maxen kommer hålla låda dan efter, det kan jag också lova! barnvakt till seeent rekommenderas därför!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *