Dagsens tips: Storytel.

1.8 - om Maalis nya regnstövlar - helt i onödan! - om nya rutiner för Milla.
2.8 - om badrumsdjungel, inställd nattmatning, "potträning" och systerkonversation.

Eller, ska jag kanske skriva ”inte Storytel”…

Via Buzzador (googla om du inte känner till men är nyfiken!) har jag fått möjlighet att lyssna på ljudböcker i min mobil. Från att ha varit väldigt positiv till idén och nyfiken på hur det skulle funka är jag nu tyvärr inte lika hejsan hoppsan. Möjligen var det så att den specifika bok jag lyssnade på hade extra dåligt ljud för oj så burkigt och jobbigt det lät. Och eftersom den enligt mig viktigaste funktionen i såna här sammanhang (att lyssna samtidigt som jag gör annat på telefonen) tyvärr inte stöds i min gamla Apple-modell [vilket gifetvis inte är Storytels fel] så blir slutbetyget icke godkänt.

För dig med annan variant av mobiltelefon kanske detta kan funka bättre än det gjorde för mig. Slutligen, ljudboksälskare som jag är önskar jag företaget lycka till (en trevlig tjej på kundtjänst tog emot min abonnemangsuppsägning), och bättre lycka hos andra lyssnare!

Tjenixen!

1.8 - om Maalis nya regnstövlar - helt i onödan! - om nya rutiner för Milla.
2.8 - om badrumsdjungel, inställd nattmatning, "potträning" och systerkonversation.
4 comments Lägg till din
  1. Jag har också fått prova storytel, har ifon 3gs ( uppgraderad till 4s) och det funkar knappt på min heller. Tycker det var alldeles för krångligt. Nä, hoppas de förenklar sin app då blir den bra.
    kram

    1. skönt att det inte bara var jag som tyckte det var onödigt komplicerat…
      men du fick det väl att funka att spela i bakgrunden iaf?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *