10/9 – om bra från Blocket.

9/9 – om att ovetandes hamna på invigningsmingel.
11/9 – om en slapp lördagsförmiddag på den elfte september.

Häromnatten när jag – som vanligt – inte kunde sova hamnade jag – som vanligt – blandannat på Blocket via appen i telefonen. Å jodå! Fanns där inte ett riktigt fynd för såna som mig; tre helt okej Antilopstolar (varav två med bord) för bäbibesökare, tre ”begagnade” (jag läste, halvskabbiga) tripptrappar i obestämd träfärg (bok?) att eventuellt placera hos barnvakter och/eller på Lolles samt en uppsättning mammutmöbler (sex pallar i tre pigga färger kring ett runt blått bord) för Maali, Milla and guests… hela rubbet landade idag till ett micket facilt pris på min uppfart (hemkörning liksom!) och den ena Stokken har efter viss modifiering nu tagit över som kontorsstol för mig! Utöver hemkörning fick jag också ett stiligt handskrivet kvitto, daterat och korrekt utfärdat; sicken säljare va!? För att inte tala om prisfynd för mig. Hejja!

Maali bjöd så fort hennes och syrrans möblemang hamnat innanför tröskeln på kaffe och tårta och blev tårdrypande besviken (”ingen vill komma till mig”, nästan grät hon ynkligt, och aldrig har jag väl varit snabbare upp från golvet) när gästerna (dvs Milla och jag) inte dök upp kvickt nog. Nu har hela rasket landat i eLis rum, å Villa Morkullas öfvre våning, och avsikten är att fler och fler leksaker som just nu upptar en väldigt stor del av vårt vardagsrum ska följa Mammut i fotspåren. Apropå det förresten, i födelsedagspresent kan hon säkert tänka sig att önska sig lite tygmat att servera på snigga porslinsfat 🙂

Imorron barnkalas för dagiskompis Elias! Maali har laddat skarpt med både uppsjungning och egenvald present!

Tjenixen!

ps. I sammanhanget måste jag såklart tipsa om magmuskelnyttiga Best of Blocket. De enda fynd du gör här är gapskratt, vilket väl inte är så illa pinkat eftersom de alla är gratis!

9/9 – om att ovetandes hamna på invigningsmingel.
11/9 – om en slapp lördagsförmiddag på den elfte september.
12 comments Lägg till din
 1. I love blocket.
  Senast igår köpte jag en hipseat. En höfthylla, som jag så snyggt kallar det, så man slipper kroka ryggen när man går och bär på ungarna (ungen, för min del). Vi ska va rädda om våra ryggar, vi mammor! Leia har kommit in i en liten kläng-period, så det är jättebra!

  1. åh är det en sån där du sätter på höften? har sett dom på bild men aldrig varit i närheten av nån på riktigt. när du fått hem den, kan du inte pilla ihop en kvick recension? mest för att jag är så nyfiken på om den ”funkar”! – inte till mig förstås, men till andra i min närhet kanske!

   om jag inte missminner mig hittade du en snigg Bumbo på Blocket också väl? 🙂

    1. äh Marina, dom där Becosarna har jag spanat på sen jag först såg den hos Anna. men nä. det blir ingen sån här. jag SKA ju INTE bära 🙁 oavsett hjälpmedel…!

     1. Jag vet raring 😉 men för andra kanske? Mattias har väl inget giltigt skäl för att inte strosa omkring i ubersnygg sele väl?

 2. Vår sista trippa gick för 150 spänn, inklusive bygel och sån där bendelare. Fattade inte förrän killen om köpte kom och hämtade att det var ett fynd. Han liksom kikade bakom ryggen när han lämnade över pengarna. Det måste ändå vara uppåt 8 år sen.

  1. För att den ena ska kunna fynda måste den andra vara ovetande, så är det ju.

   Mina tre triptrappar saknade iofs bygel (och bendelare), men paketpriset sexhundrafemtio spänn kändes ändå helt okej! Och jag tror inte jag lurades heller, för jag prutade av misstag upp priset från en femhundring – vilket i mina ögon hade varit moraliskt tveksamt att betala!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *