13/9 – om höst å så?

12/9 – om wi kän cåål itt ö prätty kräppy däj.
13/9 - om hedbertska små framsteg.

Det verkar bli en riktigt schysst årstid av den här hösten – trots att den inte började så lockande? Idag alldeles behagliga femton grader, blåaktig himmel och svag vind. Blir klart lekplats av den här eftermiddagen!

Tjenixen!

12/9 – om wi kän cåål itt ö prätty kräppy däj.
13/9 - om hedbertska små framsteg.
12 comments Lägg till din
 1. låter som att din höst är finare än min, här är det grått så långt ögat kan nå! triiist! men men, jag ska inte klaga.. sitter ju inomhus ändå.. hehe!

  sv: ja man blir ju GALEN på sån där idioti! att det finns såna människor! suck. det var en bra idé, kan kolla upp det där med videoövervakning.

  1. ååh här har verkligen varit dunderfint nu de senaste dagarna (veckan). hoppas det håller i sig till november! för mig som kan vara utomhus är det underbart!

 2. Jag tycker hösten är alldeles lagom när man bara kan ha skinnjackan öppen, kanske en lätt halsduk o conversen utan att frysa ihjäl! Perfekt! 🙂 Det tycker iaf både Stella o Leia.

  Babysim är skitkul. Leia älskar det o vi har redan anmält oss till fortsättningskursen. Vi får inte va båda föräldrarna samtidigt i poolen. Inte i nybörjarkursen. Jag o M badar varannan gång.

  1. bra beskrivning!

   om jag minns rätt skiljer det rätt mycket mellan Lund och Varberg vädermässigt. när jag bodde i Skåne under några år blev jag varje vinter förvånad över att det ”aldrig blev värre”! hoppas det är likadant nu, och att ni får en lika härlig vinter som höst!

   ang simningen: verkligen kul att höra att ni gillar!! vet du om det beror på att ni är många barn i en liten pool att ni inte får bada båda?

 3. Låter härligt! Vi hade en riktigt vidrig dag igår, med regn regn och mera regn! Och Lucas envisades med att cykla, men orkade sen inte och mamma hade PMS och alla blev sura och någon hotade visst att säga upp sig…. hehe! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *