16/9 – om att vara besvärlig?

15/9 - om en fantastiskt lycklig och harmonisk liten åttamånading!
17/9 - om att ha kommit på en grej.

Usch va trist med ytterligare ett sånt där lite negativt renoveringsinlägg, men… jag kan iaf inleda med att berätta om friska höstvinden där ute som är galet stark men inte särdeles kall. Härlig årstid just nu!

Kanske är folk vanligtvis lite mindre delaktiga i sina badrumsrenoveringar, kanske brukar man bara flyta med och fixa saker längs med vägen? Kanske är vi überjobbiga som inte tycker att ett kvartsmiljonprojekt (gammalt hus, två toaletter, mycket kringkostnader) ska lösa sig själv? I vilket fall verkar det svårt att få både kontakt och engagemang från firman vi kontaktat som entrepenör… såå skönt då att folket på inblandade rörtjänstföretaget är både glada, intresserade och initiativrika! Annars hade jag nog tappat sugen fullständigt…

Tjenixen!

15/9 - om en fantastiskt lycklig och harmonisk liten åttamånading!
17/9 - om att ha kommit på en grej.
14 comments Lägg till din
 1. Jag är lycklig över att ha badrumsrenoveringarna bakom oss, det var ett himla schå minns jag.
  Ni är inte alls überjobbiga, däremot verkar byggfirman det 🙁

 2. mm men jag gjorde en stor tabbe dock, hade på elwira en söt RL pike (vit) och innan skulel de gå ut och leka en stund. Tänkte att jag inte skulle behöva byta om på henne och satte bara på en tröja över samt skaljacka.
  när jag hämtade henne såg jag lerfläckar uppe på kragen och de hade bytt tiill en ”ful” vanlig dagis-t-shirt hon har som extra med tryck på. saken var den att jag bad dom sätta på henne ett söt diaden, i tyg med blomma på. Förmodligen satte dom på henne det + att hon fick ha den där ombyteströjan på korten :/ ingen stor sak egentligen men blir ändå sur då den där tröjan blir förevigad på bild.. var inte riktigt tanken men mne.. nästa gång ska jag be dom byta om strax INNAN fotograferingen

 3. Har ni då dumpat entreprenören då? De låter inte direkt som några man vill ha att göra med..?

  Sv. Visst är smycket Efva Attling, trist om det blir repigt men det är väl sånt man får ta. 🙂

  1. njä.. de verkar ha fixat ihop ett bra gäng snickare och rörmokare; det känns faktiskt inte schysst att bara ta godbitarna ur deras kaka! det är en för liten stad för det… förmodligen kommer det väl däremot att bli så att de inte får sälja så mycket mer än mosaik/klinker samt jobbet att sätta fast det på väggarna (och golven och i badkaret, om det blir som vi vill).

   sv: jupp, Attling it is! det är nog svårt att hålla ett smycke repfritt tyvärr, och jag tror inte det egentligen är smyckets fel!

 4. Avundas er verkligen inte, det är ett stort projekt. Tyvärr verkar det som att företagen knappt lyfter på ögonbrynen om inte man shoppar loss för en halv mille. Det tro f-n att man vill veta och vara delaktig i processen, för mig är iaf 250 Tk en väldans massa pengar som man vill ha kontroll över.

  1. Fast det är la såhär för alla (som inte bygger själva)? Å du kanske kan tänkas bli lite kamratligt och omtänksamt avis när vi är färdiga? – i sommar 😉

   ps. apropå ”ditt” halvmiljonskrav: Hade dom varit lite mer intresserade hade det många sköna tusenlappar mer än bara kakel vi hostat upp till dom, nu kommer det prutas hårt innan de får sålt nåt extra!

 5. Hantverkare är ju de mest pålitliga, plikttrogna och tidspassande yrkesverksamma som finns, hur menar du nu? 😉 Skojar bara, jag förstår dig precis… Inte lätt att lägga sitt öde i någon annans händer – och inte ha något val!

  Tack för din grattis-hälsning också 🙂

  Stora kramar!

 6. Det är kul, men jobbigt, att renovera. 🙂
  Vi renoverade ju här hemma innan (och efter) vi flyttat in. Dock inte kök o badrum som kostar mest. Men det räckte ändå tyckte vi. Jobbigt var det med en pyttebebis kan jag säga. Men det gick. I vår/sommar ska vi göra en uteplats och jag röstar för att vi ska göra vid köket. Men det får nog vänta ytterligare 🙂

  KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *