22/9 – om no kids in da haus.

21/9 - om en lessen dag för en Milla.
23/9 - om Sverigedemokraterna.

Förutom bröllopsfesten i somras har vi ikväll första ohne-barn experience. Middag på kvarterskrog och popquiz på Harrys (vi hade typ fyra rätt, varav två gissningar) betyder lull-lull med Shiraz-skyll. Imorgon blä zzz men det går fina fisk. Barnen väcker ju farmor istället för oss 🙂

Tjenixen alla goa!

21/9 - om en lessen dag för en Milla.
23/9 - om Sverigedemokraterna.
8 comments Lägg till din
  1. Åh låter helt underbart.
    Vi har sällan no kids tid vi heller. Nästa helg skall vi få gå på bio jag och maken. Skall bli underbart 🙂

    1. det kändes helt märkligt!? det var ju så tyst i huset, och jag gick omkring halva förmiddagen och kände att det liksom var nåt som fattades; jag hade massa grejer att göra men ändå kunde jag bara tänka ”aha, var det så här tomt – fast lätt – vi hade det innan vi fick barnen i vår famn?”!

  2. Så skönt att ni kan sneaka till er en och annan fridag så där…fast blir det inte ett samulsurium av känslor; lättnad,ensamhetsfrihet, saknad, oro?

    1. jo, du har så rätt så rätt! och det blir inte så många av dom där snikdagarna (både Tias och jag är av den åsikten att ungarna är våra, och att det inte är ”rätt” att lämna bort dom utan anledning om ingen annan erbjuder sig att passa!) att vi hinner vänja oss heller…

  3. Jag tror att det är alldeles nödvändigt att ha sådana här kvällar/dagar/helger regelbundet under de intensiva småbarnsåren så att man inte tappar bort varandra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *