24/9 – om en tumörlös liten måns!

23/9 - om Sverigedemokraterna.
Välkommen Ida!

Lättnaden är enorm! Schweppes har bättrat sig massor, och ultraljudet visade inget farligare än lite trötta njurar. Snacka borttrollade magklumpar!!

Fortfarande är hon mycket sjuk (fick narkotikaklassad smärtlindrare till henne, nåt vi börjar bli vana vid i den här familjen…) och matning/medicinering går fortfarande ganska trögt. Men vaddå, hon kommer bli bra! Återbesök om en vecka eller så, mest för säkerhets skull tror jag?

Trevlig helg alla!
Tjenixen!

23/9 - om Sverigedemokraterna.
Välkommen Ida!
10 comments Lägg till din
 1. Häällit, gott att det var lugna besked!! Jag höjer mitt halvfulla glas med Drostdy-hof och skålar för misen!!! Kramen

 2. Grattis Schweppes, till tillfrisknandet!
  Du kan fortsätta att äta allt du hittar överallt, matte och farbror veterinären fix eventuella problem! Grattis också övriga familjen Hedbert till att snälla gosiga bollkatten blir kvar i familjens näringskedja! 😉

 3. Vilken lättnad att det inte var någon tumör, puhu!

  Och du – så fin hon är! Vad är det hon står på? Ser nästan ut som en japansk tatamimatta, men ni har väl inte skickat iväg henne på Yasuragi för att vila upp sig, eller…?

  1. skojjar du jag har haft ont i magen. och Tias har varit grym i sitt omhändertagande av allt från ungar till förvirrad fru, frisk katt och görsjuk liten katt. så skönt att vi inte behöver orora oss för den saken längre. nu är det bara njurarnas kondition som är ett litet oroligt moln. kan de repa sig ordentligt tro?

   ett sånt snällt omdöme av en hundmänska mottas med hög kroksvans och ett spinn. för att inte tala mallig matte då 😉 men haha! nää… nåt japanskt spa är det inte direkt men kanske kan bli? det är vår vardagsrumsmatta. fast just nu ligger den i hallen utanför badrummet. blir mjukare för Milla att trilla på än hårda parketten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *