28/9 – om en tisdag.

27/9 - om (färg)glada barn.
29/9 - om en fantastiskt vacker hösteftermiddag.

Idag är äntligen snart slut, och det är bra. Innan dan är helt över ska jag dyka ner i badkaret och skaka av mig alla punkterade barnvagnshjul, inkompetenta kundtjänstanställda, förbikörda vänfikor, missade bäbisniffningar, glömda vantar, dåliga tålamod, revade älsklingsjeans, korkade smartmobiler, krossade taklampor och überkaotiska kvällsmiddagar. Imorgon är en annan dag. Snart är den här.

Tjenixen!

27/9 - om (färg)glada barn.
29/9 - om en fantastiskt vacker hösteftermiddag.
7 comments Lägg till din
  1. Låter som en tuff dag! Hoppas du haft en bättre dag idag.
    Min egen dag var nåt liknande som din går dag, jag väntar alltså på morgondagen……..

  2. va gulliga ni är! medvetet har jag ju valt att inte nämna snart-treårings-trotset som taskigt sammanfaller med snart-niomånaders-jagvetinteriktigtvadjagvillmenärganskalessennästanhelatidenförsäkerhetsskull-perioden. nu gjorde jag visst det iallafall. men det är bara för att dom andra grejerna som hjälpte till att pajja gårdagen varit putsväck idag. imorron hoppas jag detta gäller även för megatestande och missnöjdhet 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *