6/9 – om ont på ansiktet i ”nytt” vardagsrum.

5/9 - om äntligen plums i bassängen!
7/9 - om en himla glad liten unge!

Maken och jag blundade för hysteriska röran i resten av huset (jag skojar inte, ibland tror vi att vi bor i en soptipp) och möblerade om i vardagsrummet. Får se om det funkar såhär, måste ju bo in sig ett tag innan rätta känslan avslöjar sig!?

Resten av Sverige är tydligen usselförkylda. Snart är nog jag det också… det gör ont på ansiktet sådär över runt ögat å nyss kom första fetnysen 🙁

Det går en supertöntig film på Kanal 9. Ööh. Märklig förkylning där ögona snorar innan näsan gör det? 😉

Tjenixen!

5/9 - om äntligen plums i bassängen!
7/9 - om en himla glad liten unge!
10 comments Lägg till din
 1. Kul med förändringar 🙂 Ommöblering ger alltid en liten kick i vardagen. Får komma och titta en dag!

  Förkyldning är bara förnamnet av vad folk lider av dessa tider. Min har fortfarande inte släppt och kommer väl inte göra det förrän jag har ynglat av mig.

  Hoppas du får en underbar vecka! En lekdag får vi försöka få in oxå innan det är dax för mig!

  Kramis och hälsa familjen!

  1. kanske inte blidde så himla bra det här. vi får känna oss fram! å det är ju liksom lättare att städa av ett redan ganska städat rum (husets enda) och flytta möbler än att börja rensa i allt det andra. eller ta tag i namnfeststackkort som varit nästan färdiga i flera veckor… åååh!

   lekdag, jaa! medan vi bara är fyra 🙂

   krams massor!

 2. nämen fy, trist att du håller på att bli sjuk!
  själv har jag hållt mig frisk än så länge.. men det dröjer nog inte allt för länge innan även jag kroknar. har noll imunförsvar.

  TACK söta du! ja det känns helt underbart härligt fantastiskt, och en smula läskigt! haha! och nej nej, kramar är inte för närgånget trots att man bara känner varandra via internet. mer kramar åt folket! hehe!
  sen måste jag göra dig besviken 😉 kommer stå fast vid mellandagsreaåsikten as long as I live. det kan jag lova! 😉

 3. Tror varenda människa är förkyld UTOM JAG som brukar bli sjuk om jag ser någon på tv som är snuvig, otroligt!

  Vilken film var det? Sleepers?

  1. Oroa dig inte, tror inte du slipper undan dagissnoret hörru 😀

   Vicken film? Eh, ingen aning… Det var med han från That 70’s Show som är ihop med Bruce Willis gamla fru och en tjej som kan heta Amanda Peet? Supertöntig, och väldigt Hollywoodsk (läs: tårframkallande)!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *