9/9 – om att ovetandes hamna på invigningsmingel.

8/9 – om ovärdighet.
10/9 – om bra från Blocket.

Tillsammans med två väninnor skulle det umgås kvällsvis, framför vinglas hade det bestämts! Och så trevligt det såklart blev!

Fast när vi med generad syn förstår att vi helt ovetandes valt en restaurang som just denna kväll hade nypremiär med bjudbuffé, invigning och mingel… då blev vi såklart lite ställda 🙁 men vi stod ju redan på tröskeln så det var bara att hälsa krögaren (som vi efter många års uteliv i lilla stan är bekant med 😉 och ärligt förklara att vi bara tänkt dricka två glas vin och inte visste att han hade premiärmingel. ”Ni är såklart välkomna!” bjöd han med öppna famnen och fyllde bjudbubbel i tre glas till oss! Nån bjudbuffé gav vi oss inte på, både inbjudan och vacker grattis-till-renoveringen-blomma saknades ju, men vinglasen fylldes precis som lovat även med betalvin och när vi klockan lite efter mörkret inträtt vandrade hemåt i lagom sena kvällen kunde jag inte låta bli att för mig själv känna mig sådär salongsshirazat lycklig. Vår fina lilla stad, mina goa ”nya” tjejkompisar, min härliga lilla familj! Äh, ni vet 🙂

Tjohoo!

8/9 – om ovärdighet.
10/9 – om bra från Blocket.
8 comments Lägg till din
  1. Låter trevligt  Jag önskar en fantastiskt trevlig helg o om ni vill lekas lite imorron (om Mattias jobbar) så hör av dig. Har inget planerat då Per jobbar. Massa kramisar

    1. oj, såg din kommentar först nu…! imorn är vi på barnkalas och på söndag på babysim, men i nästa vecka träffas vi såklart gääärna när du kan och vill och orkar! måndag-torsdag är jag ål jårs 🙂

      puss!

    1. njä.. egentligen inte. eller jo, det där gratisglaset då förstås! vi hade säkerligen kunnat snika till oss mer gratis om vi varit lagda åt det hållet iofs 😉 men nu är vi ju inte det nån av oss men i avsaknad av offentlig inbjudan kändes det ändå fint att kunna välja bort barens specialerbjudande och gå på det som kostade 2,5 gång till. vilket ändå inte var särdeles dyrt liksom 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *