Dagsens tips: Drikki.

Välkommen Ida!
26/9 - om en flytanka, och äntligen framsteg i minisimbassängen!

Genom Buzzador har jag återigen fått möjlighet att både själv få testa och att dela ut provprodukter. Denna gång var det Nestlés Drikki som hamnade på avi i brevlådan. Drikkin är tänkt att fungera som flytande mellanmål till små barn, tillverkaren kallar det ”smoothie”, och serveras varm eller kall i mugg eller nappflaska.

Mina egna barn har aldrig varit förtjusta i det här (jag minns att vi testade på Maali när hon var en liten bäbi) så det var med nervös undring jag hörde mig för hos de jag buzzat, men jodå, deras små barn hade glatt slurpat i sig allt de blev erbjudna!

Tjenixen!

ps. jag är personigen inte särskilt positivt inställd till Nestlé som företag och publicerar därför detta inlägg i efterhand, lite grann ”i smyg” kan man säga…

Välkommen Ida!
26/9 - om en flytanka, och äntligen framsteg i minisimbassängen!
5 comments Lägg till din
  1. Ironi är väl det som utmärker vår generation 🙂

   Va kul att han gillade! Emmi var positiv första gångerna men sen spottade hon som vore det vatten för en irländare ;p Milla tvärvägrade från början, oavsett den serverades varm eller kall. Jag försökte t o m kamouflera den i fruktpuré. Det gick inte alls… hon är för smart (och bestämd) lilla bäbin!

   Krams!

   1. Fast jag tror att min ironi misstolkades och jag är inte förvånad när jag läser igen…
    Som schweiziska ÄLSKAR jag Nestlé och är mycket stolt att detta företag som har gjort mycket GOTT och BRA också… Man ska inte tro allt man läser! Speciellt när tidningar bara vill skriva det dåliga!

    KRAM!

     1. okej! då missförstod jag 🙂

      grejen är att det väl inte finns ett enda multinationellt företag med helt rent mjöl i påsen. det handlar om att försöka göra ”mest rätt” och så lite fel som möjligt.

      krams!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *