Välkommen Ida!

24/9 - om en tumörlös liten måns!
Dagsens tips: Drikki.

Tjohoo lilla bäbin! Jag vet inget mer än vad du heter – och att alla mår bra, vilket ju är det enda som spelar nån roll! – men det räcker för att hela familjen hedbert ska hurra och jubla för Millas fadderföräldersbäbi!! GRATTIS!

En liten Ida T, på riktigt!ps. Maali verkade först lite besviken över att det är en tjej, men ”jag kan ha pojkbäbisar i min mage” konstaterade hon efter kort betänketid och försäkrade att ”en Ida är okej!” 🙂

24/9 - om en tumörlös liten måns!
Dagsens tips: Drikki.
4 comments Lägg till din
 1. Vi har hurrat här hemma också, speciellt Emil som fyller år på samma dag som lilla Ida.

  Helt rätt att pojkintresset startar i tid hos EmmaLi!!

  1. nämen?! att jag aldrig ska lära mig vicket jämrans datum han fyller på… nå. jag lär väl bli bättre på det i fortsättningen! kanske blir mycket tårta för Elliot på det här datumet i fortsättningen då också 🙂

   HURRA och GRATTIS på födelsedagen till Emil! – i förskott (jag är garanterat först i nästa års gratulationskö!)

   när det gäller Maali och pojkar är det just nu så att alla stora killar är roligast. små tjejer inte lika skojiga. och mindre systrar sådär kul när dom hela tiden vill leka med samma leksaker..

 2. Tror dessvärre inte att småpojkar är bättre. Speciellt inte de krypande. Men hälsa Maali att vi snart kommer hem och då får hon leka med Svantepojken. Och Karla :-).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *