14/10 – om framsteg på toafronten!

13/10 – om felsökning.
15/10 - om lika mycket ute som inne!

Tre veckor beräknas till renovering av lilla toaletten på övervåningen, en tidsplan jag hyser gott mod inför. Just nu ser det ut som *ett fult ord* men eftersom det är slutresultatet som räknas är vägen dit av underordnat utseendeintresse! Däremot har det hänt en olycka och ett femkronorsstort hål mot intilliggande förråd/garderob skapar en del oro i det hedbertska hushållet. Men problemet är väl inte värre än att förvarade kläder behöver kemtvättas. Det är ju iaf torrt betongdamm, hujedamej om det varit blött…!?– det är tur att det inte var fler prylar de behövde använda 🙂

Milla sover på nedervåningen numera. I sin resesäng. Det funkar fina fisken; allt för att slippa störa henne i onödan! Fast de senaste två dagarna har det inte dykt upp folk i sån där okristlig handverkartid och att de kommer ”efter frukost” är mer min melodi.

Jojustdetja. För några dagar sen fick jag en kommentar om att toaletten var större än gissat…


personligen tycker jag den är rätt pluttig!

Tjenixen!

13/10 – om felsökning.
15/10 - om lika mycket ute som inne!
7 comments Lägg till din
 1. Det verkar vara standard med vägghål vid toalettrenoveringar… JAg har en annan kompis som drabbades av samma sak häromdagen. Fast i deras fall var det ett rätt stort hål in till (den nyrenoverade)barnkammaren…

 2. Jag måste vara galen – men all form av renovering gör mig avundsjuk. Jag lär få äta upp varje önskan om byggdamm, men längtan efter eget är nu större än fruktan inför alla arbetstimmar innan det står klart. Hoppas hoppas hoppas på att inom en relativt snar framtid bli husägare…

  Såg i ett tidigare inlägg att ni också startat upp babysimmet igen! Vi skulle haft premiär idag men min envisa feber satte stopp för de efterlängtade dyken 🙁

  Hoppas ni får en härlig helg!

  1. det ÄR superhärligt att ha ett hus att renovera. TACK för att du påminner mig!!

   jupp, det simmas varje vecka. Milla har precis börjat dyka och Maali har äntligen kommit på att hon kan simma igen (det är typ ett år sen hon lärde sig första gången 😉

   önskar detsamma tillbaka,
   KRAMS!

  1. nä precis. för, roligt och roligt!? det är inte roligt att gå till tandläkaren heller, men det blir ju bättre efteråt!

   jag ska försöka fota/filma lite före efter. iaf i badrummet här nere där skillnaden kommer bli väldigt stor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *