16/10 – om Jidhes kastade stenar.

15/10 - om lika mycket ute som inne!
17/10 - om tredje gradens hosta.

Jo nog satt han i ett glashus igår och kastade, Peter Jidhe?

Dom röda strumpbrallorna på snygga tjejen med lugg (namn? hjälp någon?) kommenterades som omatchande fåtöljerna i green room. Men bah öh, ”nä för rött och lila passar la visst?” muttrade jag, varvid maken suckande från soffan fyllde i, ”å det där med match skulle du tänkt på själv när du valde slips!”.

Det är la räligt att vi orkar engagera oss i oviktigheter…. men vafan, ikväll sitter vi framför Dansfeber… det går utför!! – fast det här är iaf för ett gott syfte!?

Tjenixen!

15/10 - om lika mycket ute som inne!
17/10 - om tredje gradens hosta.
4 comments Lägg till din
  1. Jag tror hon heter Linnea. Jag såg faktiskt det programmet. Första gången jag ser hela programmet. 😛 Dansfeber har jag bara sett någon lite snutt av – och då bara för att det var på när jag jobbade. Min tv hemma känner sig arbetslös. *hahaha*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *