17/10 – om tredje gradens hosta.

16/10 - om Jidhes kastade stenar.
17/10 - om vinkdebut i simhallen.

Blöthostan, som Bisolvonats i några dar, har nu övergått i en torr och ondare variant. Det visslar lite ända ner i lungorna också tycker dr Hedbert.

Vad är nu nästa steg? Kan jag gå på Cocillana-artilleriet nu, eller bör jag vänta några dar till med det och stick with the loosing Bisolvon så länge?

Om en stund ska hostan följa med mig ner i poolen och bäbi-/minisimma. Kanske funkar som en delkur? 🙂

Tjenixen!

16/10 - om Jidhes kastade stenar.
17/10 - om vinkdebut i simhallen.
8 comments Lägg till din
 1. Jag skulle ha skrotat bisolvonandet från första början och gått på hårda artelleriet cochilana på en gång. Det är det enda som hjälper, iaf på mig.

  1. Fast det är ju till olika hostor! Morfinmedlet gjorde mer skada än nytta på slemhostan (jag vet, för jag har testat!)… nu däremot kanske den kan kopplas in? I övrigt håller jag med, den är outstanding 🙂

 2. låter inte som någon höjdare med hostan.

  ang Ludwigs öroninflammation så lät det nog värre än vad det sedan var. är vanligt att det kan bli sådant tryck i örat att något kärl bristet o det börjar blöda. Såhär i efterhand minns jag att även jag började blöda ur örat den gången jag hade öroninflammation.

  Himla skönt att det gick över lika fort som det kom, efter det började blöda så blev han som vanligt igen men har fått penicillin.
  kram!

  1. det värsta med hosta är ju att den, även om den inte gör så ont från början, ganska snart triggar igång både muskler och hals som blir ganska ömma rätt fort. förhoppningsvis går den ju fort över, men tills dess är det blää!

   ang L:s öronsjukdom så är det väl ofta så att saker i efterhand verkar mindre allvarliga än de just i nuet känns. jag hade blivit görskraj om det börjat blöda ur öronen på mina barn…!! efter att ha läst hos dig vet jag ju att det (oftast?) inte är så farligt, det kanske kan lugna lite i det fall det skulle hända?

   krams!

 3. Vill inte vara någon moraltant eller så, men när jag självmedicinerade mig med cocillana då jag hade en synnerligen svår hosta slutade det med att min kropp gjorde motstånd och jag mådde satan så illa av cocillanan. Nu för tiden kan jag inte ta det alls utan att inälvorna försöker fly uppåt. Kan vara läge att rådfråga läkare.

  Hoppas du mår bättre snart.
  KRAM

  1. du är inte varken tant eller moralpanikig för jag tänker som du. eftersom jag vet att just den medusinen är till för torrhosta förstår jag varför det blidde mycket värre nästan direkt efter att jag huttat på den för några dagar sen… 🙁

   jag mår mycket bättre redan nu! men, äh du vet, dagisbaciller… dom släpper ju liksom aldrig?!

   krams!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *